Ekipa do Diablo III

Szukam ludzi do sieczki w Diablo III Wczoraj kupiłem grę i tak dziwnie się gra samemu wiec czekam na Chętnych. TS moge zalatwic :> Chętni niech piszą Priv .

Zapraszam do nas Fenixpolska.eu nasz ts3.fenixpolska.eu

Ja też od niedawna gram jak co to dodaj Ryuzaki#1324.

Jak ktoś chce w jakikolwiek pomóc nupkowi (czyli mi) to : ujoker#2560 - Ledwo co zacząłem 2 akt :)

Sorrki za offtopka, ale mam pytanko warto zakupić Diablo III? Bo myśle czy jako prezent sobie nie sprawdzić na święta ; )

warto

@Verixon

postaraj się o kluczyk do traiala, wg mnie warto, gra calkiem ciekawa, przyjemna, ciągle updaty, szkoda, że pvp jeszcze nie ma, no ale.

Sorrcia to już ostatni offtop.

@Yell

Z tego co wiem moge pobrać triala tylko pytanie czy będę miał wgląd do trybu online?

Na trialu możesz grać tylko z tymi co też mają triala.

To może chłopaki inaczej każdy chętny gracz niech mnie doda Bruxaria#2998 a ja najpóźniej wejde w środe o godz. 19 ogarne TS dla naszego teamu i możemy razem pograć Mam Lvl 36 2 akt Koszmar ale moge zacząć od zera jak i szybko z kims dobić ten 60 lvl :>

Avitus#2303

Zaproście jak coś. Jak będę miał czas to wbiję i razem sobie zagramy ^.^

mateo52#1150 Dodawaj mam 60(10) barbe 60(9) dh i teraz robie szamana i maga mam na nich ponad 32 ale mnicha od 0 moge robić.

Sorki za mały offtop, ale słyszałem, że gdzieś jest promocja na d3 - 99zł ma ktoś jakieś info. gdzie ową grę w promocji mogę kupić? Po zakupie chętnie pograłbym z wami :)

Ja już loguje i każdego dodam, a co do ts'a to myślę, że uda mi się załatwić.

Sorki za mały offtop, ale słyszałem, że gdzieś jest promocja na d3 - 99zł ma ktoś jakieś info. gdzie ową grę w promocji mogę kupić? Po zakupie chętnie pograłbym z wami

w empiku kupisz przecena z 200 na 130

@edit

mam 60 (2) mnicha i około 35 demon huntera, także z kimś bym sobie pograł.

Media Markt Łódź 99zł diablo ale ja mam od dnia prem.

Sorrki za offtopka, ale mam pytanko warto zakupić Diablo III? Bo myśle czy jako prezent sobie nie sprawdzić na święta ; )

NIE warto. Blizzard po wypuszczeniu diablo 3 ma kompletnie wylane na graczy. Od czasu wydania gry do dzisiaj niema jeszcze pvp! Rynek i AH zdominowany jest przez boty z ktorymi blizzard nic nie robi i nie bedzie robił. Sama gra single player czyli zabicie diablo d akcie 4tym jest nawet ciekawe ale za drugiem, trzecim, czterdziestym razem jest to poprostu meczarnia. Gra na lvl 60 konczy sie na tłuczeniu aktu 3 raz za razem az moze kiedys padnie ci fajny item ktory bedzie watr cokolwiek na AH. Sprzedaz go tylko po to zeby kupic cos dla swojej klasy w celu tłuczeniu aktu 3 szybciej i szybciej. Gra nieposiada kompletnie niczego nan lvl 60 czym mogła by zainteresowac. Proponuje wiec poczekac moze na pvp (pewnie jeszcze rok albo nastepny dodatek) bo na chwile obecna diablo 3 to jest złodziejstwo. Dziekuje to tyle z mojej strony.

@Namga, w Saturnie jest za 99 zł, albo w Media Markcie :)

@Cała magia diablo. W dwójce też latałeś cały czas na Baala, żeby coś dropnąć. Do tego ropienie runek itp. Co do pvp, to na pewno w koncu dodadzą, w koncu tego najbardziej domagają się gracze.

Dzięki za info. Szczerze, właśnie mi zależy tylko na pvp w diablo3, bo lubię arenowe klimaty. Chce kupić sobie diablo, bo za ok. 3 miesiące ma wejść pvp (chodź to nigdy nie wiadomo kiedy i co blizzard wymyśli), a do tego czasu chce zrobić sobie ogarnięte uzbrojenie.

Jak co to add Ogi#2643 DH 60(72)