Ekipa do DK Online

Witam. Jak wiecie lub nie wiecie niedawno wystartowała OBT DK online US. Tak się złożyło, że gra mnie dosyć wciągnęła, więc postanowiłem się rozejrzeć za znajomymi. Tak więc jestem tutaj i poszukuję grających. Miło by było czasem pogadać ^^

Ja mogę ale tak ok 20 listopada dopiero niestety

Mogę pograć:) Daj jakieś konkretne info, ts etc

Witam. Jak wiecie lub nie wiecie niedawno wystartowała OBT DK online US. Tak się złożyło, że gra mnie dosyć wciągnęła, więc postanowiłem się rozejrzeć za znajomymi. Tak więc jestem tutaj i poszukuję grających. Miło by było czasem pogadać ^^

Ja z chęcia bym pograł ts etc załatwić moge od zaraz ;) interesuje mnie tylko nastawienie chłopaki nie jesteście osobami które po tygodniu się wyłamią co nie ?

Z tego co wiem to wystartowała wersja od aeria, ale to jest CBT, jest wersja US?

Pewnie o to mu chodzi : )bo to cbt otwarta dla all moze się pomylił ;) Aeria = usa

Tylko po CBT na 90% wipe to jakoś się nie chce grać.

w sumie ttutaj nie nic takiego do stary bo lvl cap 35 a to sie szbyko strasznie wbija ;)

Ts mam, nawet Vip jest. Grać gram, jednak dopiero testuje postacie którymi pogram po zakończeniu bety ;>

Zapraszam 4speak.eu / 2. VIP / haslo

ja tam wiem kim bede grał ino sa dwie mozliwosci rozwoju i sie zdecydować nie moge ;( blee publik ts ma przynajmniej HD?

Ma HD ma :P

Chętnie się dołączę mój nick to : SonyPL obecnie mam 9 lvl ;>

też bym mogla z wami grać ;D ale na razie mam 15

Ja chybanawet 10 tego nie mam :)

Jestem na ts.

Tak tak macie racje to jest CBT, ale to i tak cap jest malutki więc fajny by było już wspólnie się ogarnąć ^^

Mój nick do : Kasei mam 12 lvl więc piszcie śmiało. Ahh i od razu informuje, że jestem casualem, gram kiedy lubię, a nie bo muszę ^^

Pozdrawiam.

Ja chętnie zagram ale dopiero w obt/premierę (jak nie będzie wipe)

A jak jest z pingiem panowie ?

działa normlanie jak masz zamiar pograc zapraszam na ts3.fenixpolska.eu :) -- Echiko lub Echiiko ; ) 2 postacie testuje XD

Jedyne co mnie martwi to, że mogą zrobić jak z Lime Odysey. Niby był test, a potem pół roku nic...

chętnie zagram nick w grze Vernen gg 9170965 kto chce pograc prosze pisac