Ekipa Do DK Online

Dopiero zasiadlem do tej gierki i pytam czy tez ktos w to pyka?

Ja zaraz rozpocznę swoją przygodę z tą grą, mam nadzieję że na dłużej na OBT.

To mozemy pograc razem. Wgl kiedy sie konczy cbt?

Nie mam pojęcia kiedy się kończy ale przed chwilą wbiłem 10 lvl i jak na razie gra się prezentuje 8/10. Daj jakiś kontakt do siebie.

Zapraszam do nas gra nas paru tutaj oto nasz teamspeak 3

ts3.fenixpolska.eu

Izusu, a jakieś konkretne nicki? Bo należę do waszej społeczności i z tego co wiem to Echiko coś pogrywa w DK. Wiem, że za wcześnie żeby Tworzyć team do gry, która jest cbt ale może jakiś channel tymczasowy by się przydał, wtedy więcej chętnych by się zbierało, bo gra naprawdę warta uwagi.

Gildie juz stworzylismy tak o narazie poki cbt jest ;) ino trza wbic lvl 20 i dołaczyc to "frakcji" Dion (ta taka z księżycem) niki hmm Echiko (bo zaczałem od nowa wczoraj ;p robie full buffera zamiast healera ;) ) no i Isuzu i jego loladyn ;) kanał etc to sie w sumie pozniej zrobi jak bedzie na tyle ludzi no i w dalszych etapach gry obt/official bedziemy pewnie tworzyli sekcje do DK ;)

edit: jeszcze Sankess gra ale nie wiem na jakim niku :)

No i elegancko/ ja robię warriora taki tank/dps. Już 16 lvl, będzie ogień. Nick: Oxox

Jest jeszcze Hilzorka i jej pro elo imba kox HEAL! :D

to zapraszam was do nas na teamspeaka gildia już jest :)

www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/396/DK-Online-Item-Pack-Giveaway.html giveaway mount na 30 dni ;)

Nick: Decrestor

Isuzu moge do G?. Mikrofon mi padł więc na dniach nabyje nowy.

Siemka,no dobra to zapytam się.Może ktoś z was ,kto gra ,opisać w skrócie czym ta gra się charakteryzuje.Grind czy questy ,jak z dynamiką skilli ,nie pytam o grafe bo jakiś filmik na YT. widziałem.Po prostu,fajne to ,warte ściągania ?

Mi wystarczy jedna odpowiedź. Grind czy Quest?

Quest i troche grindu. Nero zapraszam na ts3 do nas nawet bez micro to cie dodamy

E to lypa. Myślałem, że może jakiś porządny grindownik :/

Gram od 3h , zachwyciła mnie 10/10 , mam lvl 11 , nick : JiNbe , ELF warrior ;]

UP:

Z tego co czytalem to grind tez jest i to ponoc hardkorowy potem

To typowa azjatycka gra. Czyli grind przykryty questami.

Zapraszam do nas na teamspeaka 3 ip:ts3.fenixpolska.eu