Ekipa do Dofusa

Zbieram ludzi chętnych do zaczęcia gry od zera w Dofusa na serwerze Rush. Potem można jakąś gildię złożyć.

IGN: Mirinira

lvl: 12

Postać: Cra

PS. Nie zamierzam grać w Wakfu, bo to przegięcie jak cię Iop bierze na parę ciosów + jump. I jeszcze ten ekosystem...

Aktualnie ja i mój kolega Quedro tam gramy, z tym, że nie od zera. Coś tam już osiągneliśmy ale za daleko też nie jesteśmy ^^ ja 30 Sadida/20 Cra, on 40+ Ecaflip, możesz do nas dołączyć, jeżeli chodzi o gildię to mamy zamiar założyć we dwóch polską, ale tylko dla ogarniętych ludzi, najlepiej ze Skype. Jak coś to pisz w grze do Tsukineko/Bowneko lub Quedro :)

tez myslalem ostatnio o dofie bo wakfu nie przypadlo mi do gustu ale jeszcze dam edita jak na 100% bede gral

Nie wiesz nawet co mówisz ;p , to co jest w Wakfu to nic... Pewnie trafiłeś na pierwszego lepszego Iop'a i narzekasz.

Zobaczę jak to będzie, może przybyło paru nowych klientów na drogie rzeczy to się dołącze do klanu (ale przyda mi się pomoc od ludzi z Subscriberem, w razie czego).

@UP

W razie czego Skype ^^.

A co do walki z Iop'em, gram w Wakfu również, używam Cra Air. Jak narazie walczyłem z Iop'ami 4 razy, i 4 razy wygrałem ;) Nie ma znaczenia kto, kim gra, liczą się umiejętności, strategia, i dobre posługiwanie się swoją profesją (no i oczywiście lvl/eq/skille xD), musiałeś trafić:

1)Albo na Iop'ów, którzy mieli większy Lvl/skille od Ciebie.

2)Albo na ogarniętych Iop'ów, którzy bardzo dobrze sobie nimi radzą (Lub Ty sobie słabo radziłeś tym, kim grałeś)

Na początku gry widać lekką przewagę Iop'ów, co jest oczywiste, zawsze na początkach gier Wojownicy są lepsi ze względu na obronę/atak, z biegiem czasu wszystkie postacie się wyrównują ;) Nawet w Wakfu jest dobry balans, zauważ, że na około 12 ras, w grze jest dodanych 5-7, dlatego, że dodając te klasy, twórcy gry od razu je balansują, więc nie ma na co narzekać ;)

Temat do zamknięcia.

Zbieram ludzi chętnych do zaczęcia gry od zera w Dofusa na serwerze Rush. Potem można jakąś gildię złożyć.

IGN: Mirinira

lvl: 12

Postać: Cra

PS. Nie zamierzam grać w Wakfu, bo to przegięcie jak cię Iop bierze na parę ciosów + jump. I jeszcze ten ekosystem...