Ekipa do Dragona Online

Poszukujemy Ekipy do Gry Dragona Online "Gildia Madness" Właśnie ruszyła open beta chętnych zapraszam na ts " TS3 178.33.48.112:9988 szukajcie mnie po nicku ReeD/Artiz na ts

Poszukujemy Ekipy do Gry Dragona Online "Gildia Madness" Właśnie ruszyła open beta chętnych zapraszam na ts " TS3 178.33.48.112:9988 szukajcie mnie po nicku ReeD/Artiz na ts

nie spamuj temat już jest

co do gildii Madness to nie polecam ekipy, grają max 2 miechy w gre, po czym ją zmieniają

myślę że o to nie chodzi w mmo

@szanujzielen

Skoro nic o nich nie wiesz i nie znasz powodów dlaczego odchodzą (nie odchodzą bo im się gra nudzi) to lepiej siedź cicho.

I nie spamuje bo oni już mają tam ludzi i chcą uzbierać więcej więc takie teksty zachowaj dla siebie, kolejny raz się wypowiadasz, a mało wiesz. :]

Jak tak uważasz to nigdy się do nas nie dostałeś a jak myślisz ze siedzimy w 1 grze 2 miechy to raczej nas nie znasz bo my prowadzimy multi game i jest nas dość sporo

a ze widzisz moje posty co jakiś czas o innej grze to to właśnie są ogłoszenia o otwieraniu nowej gildii w danej grze " jeśli nas jest mało to zapraszam na ts

i się zdziwisz "

sry akurat znam Was i Wasze podejście do prowadzenia gildii, dlatego odradzam

granie z Wami jest równoznaczne z bieganiem solo,

rekrutujecie graczy a i tak trzymacie się małą grupką osób które znają się na rl (prawdopodobnie)

reszta musi sama dbać o siebie, więc nie wiem jaki jest sens dołączać do Was, dla jakiegoś tytuły nad nickiem ? albo klanowym crestem ?

i nie zaprzeczaj, jak myślisz dlaczego w Priusie grałem na innym serwerze niż Wy ? omijam n###ów z daleka

Szanujzieleń masz pozdrowienia od Arka.k Krystiana.K a co do twojej odpowiedzi to w priusie musiałeś być niezła lama ze cie olewaliśmy xDD

grałem na innym serwie

550 dex na 42lv [bow] to Ty pewnie miałeś na tym lv z 300-350 str/dex/int/sta w zależności kim Ty tam grałeś ;p

@up

od jakiego Arka.k Krystiana.K ? nie znam chyba, jaki oni są rocznik ?

dobrze nie szczyć się tak bo wbiłeś z 30 lvl i kozaczysz zajęło ci to z miesiąc xDD tak dla twojej wiadomości ja nadal gram w priusa :) duelista 60 lvl

@szanujzielen

Przestań śmiecić, widocznie za tobą nie przepadali skoro cię tak traktowali, to nie znaczy że teraz masz się wypłakiwać na forum. Tam są ludzie którzy grają ze sobą od paru lat więc sobie możesz gadać takie bzdety. Jesteś dorosły, a się tak nie zachowujesz (takie sprawy sobie na PW załatwiaj).

no spoko graj sobie dalej, ja wolę więcej czasu spędzić z przyjaciółmi, a nie siedzieć przy kompie i nawalać daily q, "trochę" tego nie lubię

takie pytanie masz chociaż 1,3k atku tym swoim niby kox dualistą ?

nie mam zamiaru śmiecić na forum odpowiem tak w priusie po 56 lvl robisz instancje 3 h i masz spokój a co do ataku to mam z 1,2 i 900 evy