Szukam ekipy do grania w EE serwer Diamond. Bez zobowiązań, ewentualnie zrobimy kiedyś gildię. Prośby wysyłać w temacie oraz grze nick: eddardzik.
EDIT: mamy również ts'a
adres:ts.cscenter.pl
kanał: eden eternal
hasło: eden
Szukam ekipy do grania w EE serwer Diamond. Bez zobowiązań, ewentualnie zrobimy kiedyś gildię. Prośby wysyłać w temacie oraz grze nick: eddardzik.
EDIT: mamy również ts'a
adres:ts.cscenter.pl
kanał: eden eternal
hasło: eden
Jeżeli bez zobowiązań to jestem za.
Jak zrobię chara to napiszę profę i nick.
Jeżeli przyjmujesz nowych graczy to z wielką chęcią zagram, dzisiaj około godziny 21 wejdę i można pograć ;]
Mój nick Gami
@Zamaruchi przyjmuje graczy 24/7, tak BTW to giercam na Ch1.
Prawdopodobnie zagram jeśli stare konto działa.Jest już samuraj?
Prawdopodobnie zagram jeśli stare konto działa.Jest już samuraj?
Tak.
Ale przyjmujemy niezależnie od lvl'a czy klasy. Niech się powtarzają!
EDIT: mamy TS'a! niestety co 8h się dezaktywuje przez co często będzie niedostępny.
adres:
fts.bargainvoice.com
hasło:
DSB7IKR
TS jest to można grać
Dziś już nie pogram, dopiero jutro popołudniu ;(
EDIT; robię chara pod samuraja, fajnie by było jakby ktoś zrobił healera, dys.DPS, i jakiegoś byffera(tak wiem, tak się te profy nie nazywają, chodzi mi o zastosowanie i rola w pt.)
Cookie nie miał/a przypadkiem klanu na tym serwie?
Witam , nie grałem nigdy w EE chociaż jak by była ekipa to bym z chęcią zaczął a doświadczenie w innych MMO mam ogromne
No to aj waj, zapraszamy!
No to zabieram się za ściąganie
czy mi się wydaje, czy zarejestrowałeś się specjalnie do tego tematu?
Miałem inne konto ( nie korzystam od roku ) wiec nie pamiętam danych dlatego zrobiłem nowe haha
Panowie włączam ten downloader i jest napisane że starting download... a stoi w miejscu już od 5 min to normalne ?
Nigdy w to nie grałem ale bym zagrał z wami a grał bym "cleric".
Ja też się chętnie dołącze. Sprawdzałem tsa i widze że nie działa.....jak byście byli zainteresowani to mam własnego tsa.Tutaj wysyłam info :
ts.cscenter.pl
kanał 10 : Eden Eternal a hasło to : eden
Jeżeli pomysł z tym tsem by wypalił to prosze założyciela tematu o wstawienie go na głownego posta. Dziękuje z góry
Witam. Też z chęcią z wami pogram. Nick w grze : Reymond lub Reymondo
Wszystkich chętnie przyjmiemy, a z ts'a chętnie bym skorzystał, bo musiałbym co 8h rezerwować nowy.
Też się dołaczam , tylko spatchuje gre .
Ja też mogę pograć ale kto kim gra i jaki lvl
Nigdy nie grałem