Odświeżam temat ;D
Ekipa do Eden Eternal
Ja moge Zagrac !!!! :)
:)
Zapraszam do EkipyRemontowej ;D Jesteśmy na servie Sapphire ^ ^ Zainteresowanych proszę o pisanie do Ace91 ;D
Ściągam EE, od razu mówię, że jestem totalnie nowy ^^. Mam nadzieję, że z dołączeniem nie będzie problemów ?
Spokojnie, wielu nowych, którzy wcześniej nie grali, dołączają xD Nie będzie problemu jeśli będziesz grać na Sapphire ;D Nick Ace91 gdyby co ^ ^ możesz też pisać na gg w tej sprawie ;D
Odświeżam ^ ^
a ja sobie gram na sapphire ale do Ekipy nigdy nie dojde:) moze i jedyna polska gildia na servie ale same dzieci tam graja lepiej byscie poszli do international gildi niz do Ekipy
pozdro ;p
No cóż Twój wybór ; ) Nikt Cię do tego nie zmusza ^ ^ A co do tych dzieci, to zgodzić się z tym niestety nie mogę ^ ^ Raczej to od innych zależy gdzie zechcą pójść ^ ^
Btw to, że Tobie się tam nie spodobało, nie znaczy, że innym też się nie spodoba. Poza tym pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak o naszej Ekipie mówił ; ) i nawet wiem kto to mówi xD ale to nie jest temat do tego. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;D
Ja już patchuje grę także napisze jakby coś
Ok ;D Zapraszam ^ ^
No cóż Twój wybór ; ) Nikt Cię do tego nie zmusza ^ ^ A co do tych dzieci, to zgodzić się z tym niestety nie mogę ^ ^ Raczej to od innych zależy gdzie zechcą pójść ^ ^Btw to, że Tobie się tam nie spodobało, nie znaczy, że innym też się nie spodoba. Poza tym pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak o naszej Ekipie mówił ; ) i nawet wiem kto to mówi xD ale to nie jest temat do tego. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;D
nie wcale tam dzieci nie graja i niby skad mnie znasz jak 1 raz piszemy ?
a orientujecie się, jak stoi populacja na Diamond? Może bym wrócił do swojego klera...
Na Diamond? Hmm z tego co mi wiadomo, to była polska gildia ale upadła. Może nie tak wielu jak na Sapphire ale Polacy na pewno grają na Diamond ^ ^
nie wcale tam dzieci nie graja i niby skad mnie znasz jak 1 raz piszemy ?
Skąd? ; ) Sprawdziłam sobie Twój numer gg i okazało się, że mam go na liście, Modziak ^ ^
To ostatni mój post na ten temat. Nie mam ochoty na bezsensowne przepychanki słowne, poza tym to nie jest miejsce do tego.
wybacz ale nie znam cie Ace Guru na Diamond jest jedna gildia RycerzeKrwi czy jakos tak , pisz do Lusy o ile jeszcze gra:)
Odświeżam temat ^ ^
Macie ts'a ?
Macie ts'a ?
Mamy
@guru z tego co wiem to na diamondzie dalej jest gildia indestructible
Mozna prosic o ts ?