Ekipa do Eden Eternal

Odświeżam temat ;D

Ja moge Zagrac !!!! :):):):)

Zapraszam do EkipyRemontowej ;D Jesteśmy na servie Sapphire ^ ^ Zainteresowanych proszę o pisanie do Ace91 ;D

Ściągam EE, od razu mówię, że jestem totalnie nowy ^^. Mam nadzieję, że z dołączeniem nie będzie problemów :D?

Spokojnie, wielu nowych, którzy wcześniej nie grali, dołączają xD Nie będzie problemu jeśli będziesz grać na Sapphire ;D Nick Ace91 gdyby co ^ ^ możesz też pisać na gg w tej sprawie ;D

Odświeżam ^ ^

a ja sobie gram na sapphire ale do Ekipy nigdy nie dojde:) moze i jedyna polska gildia na servie ale same dzieci tam graja :) lepiej byscie poszli do international gildi niz do Ekipy ;) pozdro ;p

No cóż Twój wybór ; ) Nikt Cię do tego nie zmusza ^ ^ A co do tych dzieci, to zgodzić się z tym niestety nie mogę ^ ^ Raczej to od innych zależy gdzie zechcą pójść ^ ^

Btw to, że Tobie się tam nie spodobało, nie znaczy, że innym też się nie spodoba. Poza tym pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak o naszej Ekipie mówił ; ) i nawet wiem kto to mówi xD ale to nie jest temat do tego. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;D

Ja już patchuje grę także napisze jakby coś :D

Ok ;D Zapraszam ^ ^

No cóż Twój wybór ; ) Nikt Cię do tego nie zmusza ^ ^ A co do tych dzieci, to zgodzić się z tym niestety nie mogę ^ ^ Raczej to od innych zależy gdzie zechcą pójść ^ ^Btw to, że Tobie się tam nie spodobało, nie znaczy, że innym też się nie spodoba. Poza tym pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak o naszej Ekipie mówił ; ) i nawet wiem kto to mówi xD ale to nie jest temat do tego. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;D

nie wcale tam dzieci nie graja :D i niby skad mnie znasz jak 1 raz piszemy ?:D

a orientujecie się, jak stoi populacja na Diamond? Może bym wrócił do swojego klera...

Na Diamond? Hmm z tego co mi wiadomo, to była polska gildia ale upadła. Może nie tak wielu jak na Sapphire ale Polacy na pewno grają na Diamond ^ ^

nie wcale tam dzieci nie graja i niby skad mnie znasz jak 1 raz piszemy ?

Skąd? ; ) Sprawdziłam sobie Twój numer gg i okazało się, że mam go na liście, Modziak ^ ^

To ostatni mój post na ten temat. Nie mam ochoty na bezsensowne przepychanki słowne, poza tym to nie jest miejsce do tego.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

wybacz ale nie znam cie Ace :D Guru na Diamond jest jedna gildia RycerzeKrwi czy jakos tak , pisz do Lusy o ile jeszcze gra:)

Odświeżam temat ^ ^

Macie ts'a ?

Macie ts'a ?

Mamy ;)

@guru z tego co wiem to na diamondzie dalej jest gildia indestructible

Mozna prosic o ts ?