Ekipa Do Eden Eternal

Witam szukam ludzi do wspólnej gry w Eden Eternal aktualnie mam 12 lvl mag serwer Diamond szukam osób które na 100% będą grać i nie na kilka dni tylko na dłużej oczywiście tsa załatwie jak tylko będą osoby do gry jeśli jest ktoś chętny niech napisze pod tematem

Szkoda, że wszyscy na diamencie chcą grać ;C

Chetnie zagram, w razie czego kontakt na pw

Szkoda, że wszyscy na diamencie chcą grać ;C

Wole Diamond wiecej polaków

Wole Diamond wiecej polaków

Skoro tak twierdzisz to powiedz mi ile tam jest Polskich guildi oraz ile graczy jest w nich przeważnie online.

Skoro tak twierdzisz to powiedz mi ile tam jest Polskich guildi oraz ile graczy jest w nich przeważnie online.

Gildii jest troche a ile online to nie wiem ale ogólnie jest nowszy serwer ;]

Ja tam grałem chwilę i ogólnie mniej ludzi, gildi też żadnej polskiej nie spotkałem .

P.S.

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry na serwerze:

Sapphire

. Planuję założyć Polską guildię, mam już pare osob chętnych, codziennie siedziemy na TS3 oraz wzajemnie sobie pomagamy. Zainteresowanych prosze o napisanie PW lub na gg: 9676230. Pozdrawiam ;)

narazie nas 2 ale zapraszam do gry z nami na Diamond

P.S.

Od jutra zaczynam expic już ostro jeśli dobrze pójdzie załozymy Gildie ;] zapraszamy wszystkich do wspólnej gry.. a póki co dobranoc i do rana ;]

nie lepiej wybrac jeden wspolny serwer?

Ja jestem za :D

też o tym myślalem ale wolałbym zrobić dobra polska gildie na Diamond ponieważ na Sapie jest juz EkipaRemontowa któraa ma w swoich szeregach wiekszość polaków i nie wiem czy robic gildie było by sens a kolega wyżej niechce zmienić serwera z kolegami

A co mnie obchodzi Ekipa lol xd jeżeli się zbierze paczka ludzi na sapie to można bez problemu gildie zrobić i też może być dobra o ile wiara będzie grać. Ewentualnie można dojść do nich i tyle w tym temacie. Jedyne o co mi chodzi to stworzenie zgranej paczki i nie obchodzi mnie to czy będziemy zjednoczeni pod jednym emblematem, chcę się tylko dobrze bawić w grze z fajnymi ludźmi :P

Zapraszamy do gry na Diamond

Chętnie zagram.

Ja od kilku dni wołam na worldzie, że szukam polskiej gildii...i nic..zero odzewu. Przydała by się jakaś aktywnie działająca gildiia :)

Impacto , skończ pieprzyć ... Sapphire to gówno...Serwery czyste jak cholera a Diamond ma full wszystko prawie zawsze i Polskie gildie są...Tylko że się nie odzywają bo mają zazwyczaj full.

No ja tez chetnie zagram, tylko czy to aktualne jeszcze?;D

Impacto , skończ pieprzyć ... Sapphire to gówno...Serwery czyste jak cholera a Diamond ma full wszystko prawie zawsze i Polskie gildie są...Tylko że się nie odzywają bo mają zazwyczaj full.

Hm tylko dziwne, że saph ma wiecej CH? niby dlaczego jest więcej? z tego co się orientuje to diament ma 4 chanelle. Jak dla mnie ilość chanelli świadczy o większej ilości graczy na saph. I dziwne, że do usera powyżej nikt się nie odezwał... byłem chwile na diamencie i rozmawiałem z pewnym polakiem to twierdził inaczej niż Ty.

Prosze o TS na pw , chętnie zagram , Szukam tylko klimatu , dobrego składu i mile spędzonego czasu :) pw :)

Witam. Chętnie dołącze do waszej grupy graczy. Grałem na OB i miałem 50lvl. Proszę o kontakt.