Witam!
Jakos sie nie udalo mi zagrac w Zu Online wiec mam 2 pytanie : Pogramy w Elsword ? Na Niemieckiej wersji? Samemu jest smutno a wiem ze Gligamesh gra. I teraz nanosi sie pytanie czy istnieje jakies Zangielszczenie Elsworda?
Witam!
Jakos sie nie udalo mi zagrac w Zu Online wiec mam 2 pytanie : Pogramy w Elsword ? Na Niemieckiej wersji? Samemu jest smutno a wiem ze Gligamesh gra. I teraz nanosi sie pytanie czy istnieje jakies Zangielszczenie Elsworda?
Zangliszczenie nie istnieje i istnieć nie będzie, za parę miesięcy ma wyjść amerykaniec bez bloka na Europę. Co do samej gry, gram i mogę pograć z wami, nick Aranisus, Elsword (potem Rune Knight) lvl 10.
Bardziej polecam na razie Grand Chase, mam tam gildię i zamierzam z Averdonem grać jeszcze. Nick Aranisus, main 43lvl Sieghart, 3 job(za niedługo czwarty).
@Edit
Gosh, no to Magic Knight, jedna cholera, wszyscy wiedzą o co chodzi
Co do tej ekipy Pani Fortuna, jak było by zapewnione 5 osób min. na pewno grających to ja bym stworzył "ZNOWU" gildie.
A co do samego pytania czy istnieje z angielszczenie, NIE i w najbliższym czasie tego nie przewiduję.
A co do klasy Might Tay nie istnieje Rune Knight ^^ poprawka *Rune Slayer a i to dopiero na 35+ lvlu jest zmiana na tą klasę(nie dostępne na razie w wersji DE, jednakże przy następnym większym updacie zdaje mi się że powinna być dostępna zmiana klasy) Aktualny limit levelu w wersji DE: 40
Sciagam( ponownie ^^) i jednak pogram z wami Elsword (pozniej nie wiem bo sie nie orientuje jakie sciezki sa
) Buszok nick
Juz mamy 3 osoby, ciesze sie bardzo, za poltorej godzinki mi sie sciagnie. Jaka klase polecacie na poczatek ja mysle o magu, nick w grze pewnie Quailanthe.
Edit
Nah Tajek, na globcu 3 job Lire'a xd Pozniej mi sie odechcialo grac bo item shop mnie drazni na globcu.
Giera sie ciagnie. Za godzinke bedzie ;P Po gameplay'u widzialem wyglada fajnie ;D Ale bede gral 1 raz wiec jak co to pomozecie ogarnac,
4 !!!
Jestem juz w grze nick Quailanthi
Jest jakaś gildia już czy coś? Bo jbc. to ja w grze.
Witam!