Ekipa do flyff

Siema, postanowiłem zagrać we flyffa, kiedyś grałem, wbiłem 20lvl +, fajnie się grało, lecz zabrakło czasu i jakoś chęć znikała. Chciałbym stworzyć paczkę do gry od zera. Jestem zielony w tej grze, więc przydałby się jakiś koksik :D. TS'a załatwie, jak będą chętni. Server najnowszy jaki jest, żeby było tak jak napisałem - od zera. Myślę, że możemy stworzyć jakąś w miarę zgraną ekipę do gry :) ! Pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi.

PS. Prosze nie pisać, że był taki temat już kiedyś, nie chcę bawić się w archeologa. :)

Możecie pisać inne gry anime, patrzyłem na nostale, ale nawet nie mogę wejśćna server..

Nostale? Blee!

Co do Flyff'a to ja się pisze, właśnie nie miałem w co grać :P

Doświadczenie.. Hm... 35lv na Globalu i kilka razy 80-90lv na privach.

Nie wymagamy doświadczenia, ale jak coś umiesz, to nawet lepiej ! :D

Jak masz już pobranego klienta to wybierz serwer na którym gramy i kim Ty masz zamiar grać.

Ja włączę pobieranie w nocy :D

Właśnie pobieram klienta, napiszę server za jakieś 30 minut :)

zaczalem dzis garc z siostra wiec pisze sie:) server najlepszy z tego co sprawdzalem to ten na Tanuki i na nim gramy gra pelno ludzi w porownaniu z innymi (sprawdzane w poludnie teraz biega pelno ludzi tez) ah napiszcie czym bedziecie grali? bo pasuje to ustalic , siostra gra magicanem ja rangere jednak mysle nad zmiana na tanka ? czym wy bedziecie grali?

Najprawdopodobniej mercenary -> blader albo assist -> billposter

Wszyscy dysponujecie mikrofonem + ts3 :)?

grajac w mmo to chyba podstawowa rzecz ;)

A wiekowo, jak stoicie?

wiec gramy czy nie gramy??

Gramy, gramy tylko niech ktoś z was w jakimś poście napisze wszystkie informacje czyli serwer i kim gra :)

Ja zacznę grać jutro.

Bladek

server:Tanuki

class: tank/ranger/warrior

Thaila:magican

server:Tanuki

class:Magican

Ah najszybcije expi sie w pt solo leci dosc wolno w zaleznosci od klasy wiec pasuje zebarc sie w pt i do 20 zanibije w te 2h na 100% z eventu

jakis ts3 / mumble kanal?

Najwidoczniej gramy na Tanuki :P

Możesz już też mnie dopisać, gram na 100% bladerem.

Jakby było trochę ludzi, to i ja się mogę przyłączyć, ale jeżeli to ma być gra przez 2 dni i potem ekipa się rozsypie, to podziękuję.

Nigdzie nigdy nie masz pewności, że nie rozsypie się po dwóch dniach, aczkolwiek zapraszam, nie ma na razie TS'a, ale załatwić kanał to nie problem =). Jak coś, to jutro się zgadamy i wejdziemy na jakiegoś publika.

JAk cos pisac na nick: Rayan

Nick: Savl

Pisać :P

Również chętnie zagram więc jeśli jest jeszcze jakieś miejsce to piszcie na GG ;')

a czemu ma nie byc? sciagaj gre i wbijaj nick slasa...etc najlebardziej sprzyda sie chyba healer buffer jak cos.