Ekipa do GhostX

duzy miecz pisze na nim knife a na krótkim mieczem pisze sword

Knife to miecz dwuręczny

Sword to miecz i tarcza do obrony

Później można zrobić Dual Blades (wymaga sporo roboty z dropieniem składników)

Na starcie jest jeszcze rękawica/pazury, głównie do walki z jednym przeciwnikiem w tym samym czasie o ile dobrze pamiętam.

Duży miecz dwuręczny to sword, cieńszy miecz to knife i tutaj zależy od nano czy 1h czy 2h. Każda broń atakuje kilka celów na raz więc to nieprawda o szponach a duale łatwo już zdobyć nawet już koło 10-13 lvl :)

Helpnijcie! Zrobiłem 2 nowe maile specjalnie do tej gry (gmail) a na stronie loguje sie normalnie , tymczasem w laucherze już nie moge

Certificate is invalid or... Pomożecie? Może trzeba poczte zrobić gdzie indziej? Na o2 i onet nie przychodzi do mnie link aktywacyjny konto!

Ale po zalogowaniu to wywala? Jak tak to nie naciskaj ok tylko odpal gre i error zniknie.

Nie moge sie wogóle zalogować , na stronie loguje sie normalnie , konto aktywowane, Odpalam Laucher Game Kiss wbijam w user login email

i wywala : The Certificate authority is invalid or incorrect

Szukam kilku graczy, którzy byliby chętni pograć w GhostX. Jestem doświadczonym graczem w tej grze i służę pomocą również nowym graczom. Sam zrobiłem również nowe konto aby zacząć od początku. Ostrzegam, gra bardzo wciąga. Jest ktoś chętny?

Więcej informacji na gg: 2161355

Chętni:

[nick na forum] - [nick w grze] - [broń]

UnknownPL - Unknown22 - Attach

Midnight13 - SoulRaven - Dual Wield