Ekipa do GhostX

Szukam kilku graczy, którzy byliby chętni pograć w GhostX. Jestem doświadczonym graczem w tej grze i służę pomocą również nowym graczom. Sam zrobiłem również nowe konto aby zacząć od początku. Ostrzegam, gra bardzo wciąga. Jest ktoś chętny?

Więcej informacji na gg: 2161355

Chętni:

[nick na forum] - [nick w grze] - [broń]

UnknownPL - Unknown22 - Attach

Midnight13 - SoulRaven - Dual Wield

Ja mógłbym się podkręcić na ghostx. Kiedyś grałem ale szybko skończyłem bo nie miałem z kim ;p Fajna gierka a w pare osób bedzie się grało na pewno ciekawiej :] Tylko muszę ściągnąć instalkę bo robiłem formata niedawno. Jak coś odezwij się na gg 3208278.

Dobra. :D Jednego mamy :D Teraz jeszcze tak z 2 osoby i mamy team :)

W sumie...zależy czy stary błąd z crashem bez powodu dalej jest w grze? Wywala was na instancjach?

Downloads its morrow.

W sumie...zależy czy stary błąd z crashem bez powodu dalej jest w grze? Wywala was na instancjach?

To prawda, że kiedyś był i nawet GameKiss zaraz bo zakupie tej gry nie interesował się zbytnio. Ale ostatnio się to zmieniło i często aktualizują :) Także nie ma już chyba tego buga ;)

Witam ja bym chetnie zagral z wami tylko czy gra jest po angielsku czy krzaczki ? (jezeli krzaczki to odpadam)

Edit ok juz nie wazne gra jest denna co 10 min error ze gra nie moze dzialac z programem i ustawienia grafiki sie nie zapisuja takze ja podziekuje

ja mogę zagrać ale ja jestem zielony w tej grze jutro ściągnę instalkę oczywiście koło 9 rano będę już grał

Ja Może Zaczne Odpoczątku

Jestem Doświadzczonym Graczem

Midnight13-SoulRaven-Dual Blades czy jakos tak chodzi o przede wszystkim O Musashi'ego

Witam ja bym chetnie zagral z wami tylko czy gra jest po angielsku czy krzaczki ? (jezeli krzaczki to odpadam)Edit ok juz nie wazne gra jest denna co 10 min error ze gra nie moze dzialac z programem i ustawienia grafiki sie nie zapisuja takze ja podziekuje

Prawdopodobnie masz Windows 7? Ja mam xp i wszystko mi działa. To zgadamy się na gg bo już nas 3 i można by zacząć dziś.

Ja moge se tez pograc nick bedzie: Elter lub Eltern lub Hyberius lub Eldho zalzey czy juz ktorys nie jest wykozystany Ale bedzie Eldho lub Eltern

Dobra Instalka już Jest Konto zrobić jeszcze i można grać :D Zgadajmy się na GG 21163430 :)

tak mam win 7, gra jest ogolnie bardzo fajna ale niestety jakos nie umiem poradzic sobie z tym problemem

tak mam win 7, gra jest ogolnie bardzo fajna ale niestety jakos nie umiem poradzic sobie z tym problemem

No to nie pograsz bo gra nie chodzi na Windows 7 ;/

Zapraszamy wszystkich również nowych graczy :) Jak coś pisać gg: 2161355 :)

Co do gry GhostX to z chęcią sobie w nią pogram lecz będę potrzebował kogoś w stylu mentora który wyjaśni mi ogólne zasady tej gry no i w co warto inwestować a w co nie ^^

Jak coś to nick: Tuzmen lub Kagoro

Dajcie znać jak ktoś jest obeznany gg:11169144

ok moj nick to Eltern walcze duzym mieczem

ok moj nick to Eltern walcze duzym mieczem

Podałbyś może gg tutaj albo mi na pw, żebym napisał będzie się łatwiej zgadać :)

34562602

prosze bardzo

tylko jedno mnie dziwi w tej grze bo moj duzy miecz pisze na nim knife a na krótkim mieczem pisze sword

warn_ico.png
Warn za double post - crracked

To Tak jest :D Zgadajmy wszyscy sie na GG 21163430:)

Jeżeli Ktoś Potrzebuję Pomocy To Do mnie Lub Do Uknowna ;)