Ekipa do Gloria Victis

Witam, od jakiegoś czasu posiadam grę Gloria Victis jednak z racji że jest to gra MMORPG granie single player mija się z celem, dlatego szukam ekipy do grania razem w razie potrzeby mam swój serwer TS3 ewentualnie chętnie przyłącze się do istniejącej już gildii.

(Póki co zupełnie nie orientuje się o co chodzi w grze zrobiłem tylko parę zadań)

Napisz do mnie jutro na PW. Pomyślimy nad zrobieniem ci EQ. Co do gry na dłużej. dopiero 17 maja mam czas.

Jeżeli bym mógł,to chciałbym się podpiąć.Kupiłem gre wczoraj mam postaci w obu frakcjach na mniej wiecej 10 lvl. Czuje sie dosc mocno zagubiony i przytloczony iloscia craftingu i w sumie tym co i jak działa.Wiec jezeli jakas dobra dusza chciała by pomóc mi sie odnaleźć to był bym niezmiernie wdzięczny.

Witam, od jakiegoś czasu posiadam grę Gloria Victis jednak z racji że jest to gra MMORPG granie single player mija się z celem, dlatego szukam ekipy do grania razem w razie potrzeby mam swój serwer TS3 ewentualnie chętnie przyłącze się do istniejącej już gildii.

(Póki co zupełnie nie orientuje się o co chodzi w grze zrobiłem tylko parę zadań)