Ekipa do grania, jakiekolwiek MMORPG

Cześć,

szukam paru osób do wspólnej gry w jakikolwiek ciekawy tytuł mmorpg, piszę jakikolwiek bo nie liczy się w co grasz tylko z kim grasz, więc większych wymagań chyba nie mam.

jedynie co to chęć do gry i trochę wolnego czasu i zapału do gry, bo dość mam "teamów" które po paru dniach albo jednym tytule który nas nie wciągnął się rozpadają. Nie będę pisał że musisz mieć 18+ bo wiek nie określa tego co masz w głowie a piskliwy głosik jakoś przeżyję jeśli zachowujesz się w miarę normalnie.

Więc jeśli też zawsze chciałeś mieć ekipę do gry i pogadanie na teamspeaku wieczorami , daj znać .

Piszcie tu albo na gg jeśli jesteście chętni, zgadamy się na teamspeaku i ustalimy wspólnie jakiś tytuł, ewentualnie jeśli masz jakąś ekipę i chcesz mnie przygarnąć też daj znać.

Jeśli ktoś ma zamiar napisać że chętni dołączy a później nie odpisywać albo nie wejść nawet na tsa/discorda to darujcie sobie, szkoda mojego i waszego czasu.

Dla zabicia czasu zainstalowałem GW2 ale to nie problem zmienić grę dla mnie , na tytuł w który będziecie chcieli grać , bo jak już pisałem liczy się ekipa.

Odezwij się do mnie na steamie.
http://steamcommunity.com/id/3705932/

Ostatnio mi tez brakuje ludzi do gry w cokolwiek.

ja właśnie włączam tree of savior jakbyś miał ochotę, daj znać ;)

Ja odpaliłem WildStar podobno gra złapała drugi oddech osobiście nie wiem czy przypadnie mi do gustu ale jeśli masz inne propozycje to daj znać

Też ostatnio nie mam ekipy do pogrania w coś fajnego.... Na kompie mam GW2 (bez dodatku), PoE, EVE Online (narazie małymi kroczkami coś tak próbowałem ogarniać ale samemu to jakoś dziwnie), mam jeszcze HotS'a :)

Jeśli ktoś chciałby popykać, w któryś z tych tytułów to chętnie pogram :P Mogę również coś nowego pobrać nie ma z tym problemu :P

teso moze ?? wildstar nie zlapal drugiego oddechu..dalej gra tam malo co ludzi.

I co wymyśliliście jakąś gierke?? NApiszcie jakiś kontakt na pw to moge w coś zacząć grać bo właśnie szukam czegoś na dłużej :P

Nie wiem mi tak chodzi po głowie ten GW2 ..... trochę pograłem całkiem fajna gierka sporo do robienia ciągle updaty... ale nie kupiłem dodatku bo nie miałem ekipy do grania a samemu robić dungi czy coś to lipa :P

jak dla mnie gw2 jest przereklamowane i nie ma co tam robic..mozna by sprobowac teso bo fajniejszy klimat. do tego napewno nie kazdy kupi dodatek za 140 zl.

Tytuł póki co nie znaleziony , co do ekipy hm. zapał ludzi którzy o mnie piszą mnie rozwala, napiszą że są chętni i cisza.
Narazie wbiłem na discorda jednej osoby z forum, tylko ciężko nam się złapać online. Jeśli coś się uda ustalić i będzie więcej chętnych do tam znać ewentualnie podam swojego discorda, niestety przy większej ilości osób jest ten problem że każdemu jakiś tytuł nie pasuje i znaleźć coś co każdemu podpasuje to graniczy z cudem , ale może się uda .

jak dla mnie gw2 jest przereklamowane i nie ma co tam robic..mozna by sprobowac teso bo fajniejszy klimat. do tego napewno nie kazdy kupi dodatek za 140 zl.

Przereklamowane? xD Tam jest więcej roboty niż w TESO i przynajmniej jakaś ciekawa fabuła jest.

Może Neverwinter, albo Warthunder ground forces

Przed chwila pobrałem Paladins :) grałem w nią od closed bety całkiem fajna gierka :) ale prawda jest taka, że każdy ma inny gust i ciężko będzie trafić w coś w co byśmy grali jakaś większą epiką......

To dawajcie w GW2, bo też mam ściągnięte i kupiony dodatek a jestem newbie :D Zebralibyśmy ekipkę jakąś fajną i by się super grało. Na pewno gw2 nie jest przereklamowane, a widziałem u kumpla end game i jest masa rzeczy do roboty. Oczywiście jak nie macie dodatku też warto grać, bo przed 80 lvl to nic nie zmienia.

Ja tam jestem chetny do pogrania w cokolwiek byle nie bylo p2w bo nie mam zamiaru wydawac kasy na gry tego typu :)

Cześć,

szukam paru osób do wspólnej gry w jakikolwiek ciekawy tytuł mmorpg, piszę jakikolwiek bo nie liczy się w co grasz tylko z kim grasz, więc większych wymagań chyba nie mam.

jedynie co to chęć do gry i trochę wolnego czasu i zapału do gry, bo dość mam "teamów" które po paru dniach albo jednym tytule który nas nie wciągnął się rozpadają. Nie będę pisał że musisz mieć 18+ bo wiek nie określa tego co masz w głowie a piskliwy głosik jakoś przeżyję jeśli zachowujesz się w miarę normalnie.

Więc jeśli też zawsze chciałeś mieć ekipę do gry i pogadanie na teamspeaku wieczorami , daj znać .

Piszcie tu albo na gg jeśli jesteście chętni, zgadamy się na teamspeaku i ustalimy wspólnie jakiś tytuł, ewentualnie jeśli masz jakąś ekipę i chcesz mnie przygarnąć też daj znać.