Ekipa do grania

Witam,

szukam ludzi z którymi mógłbym pograć w jakieś mmo. Nie będę podawał swoich gier do grania, bo i tak nie mam w co grać. Więc mam nadzieję, że wy wy mi coś polecicie :) Chciałbym też aby w grze było opłacalne expienie na party, jakieś pvp czy instancje. Więc jeśli potrzebujecie kogoś do gry. Piszcie !! :D

Mythos !!

Moja propozycja to Shaiya EU (Jako że nigdy w grę tą nie grałem, to chętnie spróbuję swoich sił, a wy jak myślicie ?:)

Nie probuj Shayia'i bo to smrod ! Serio to granie jest zalosne, ja stoje za Lineage2 priv Silkroad priv..

Zagraj w Forsaken Worlda. Teraz jest CBT, a 23 marca gra startuje. Na CBT może wejść każdy.

Nie probuj Shayia'i bo to smrod ! Serio to granie jest zalosne, ja stoje za Lineage2 priv Silkroad priv..

Zastanów się logicznie. Dla Ciebie gra Shaiya to syf, dla innego coś więcej. Nie ma gier, które dzielimy na "smród" i "cud" Dzielimy je tylko na MMO, a to że jednemu

przapadają bardziej a drugiemu nie, to zależy właśnie od gusty.

Po za tym nazywasz to "Smród", jednak lepsze ten smród, niż granie na nielegalnych serwerach prywatnych.

Ja jednak będą napierać na Shaiye EU, nigdy nie grałem -a można by zacząć.

Jeśli chodzi o gry w które gra się w drużynie, to niestety ale Shaiya[min 3 ludzi], na grę w teamie jest dobry Kabod, a jeśli chodzi o takie bardziej znane tytuły dla doświadczonych graczy, to Perfect World.

Dobra , zagraj i zobaczysz. Skoro sie nie sluchasz osob ktore w to GRAŁY

Z mojej strony daje Silkroad Online, obecnie mamy około 4-7 osób w ekipie, ale szukamy dalej ludzi. Zostało już nam tylko wybrać, global czy priv? ;D

Grałem w shayie. Pograłem z 5 minut i usunąłem ją z dysku. Forsaken World też grałem i zastanowię się. Lineage 2 hmm... ;] ? A ktoś byłby chętny na World of Warcraft na polskim serwerze TOD.

#UP

jak coś to daj znać na gg ;p

Z mojej strony daje Silkroad Online, obecnie mamy około 4-7 osób w ekipie, ale szukamy dalej ludzi. Zostało już nam tylko wybrać, global czy priv? ;D

Glboal ? Sam nie dawno grałem, niestety bez bota podziękuj. Miałem Polską gildię, ok 32osoby 80+, i powiedzieli abym dał sobie spokój jeżeli chcę być legit. Po za tym ekipa pójdzie na taxi na ONG, bo przecież po co mają się meczyć dwa dni bijąc 25lvl skoro na Ongach wbiją w 2h ?:)

Odradzam Global ;p

Hmm, a jakiś dobry zagraniczny serwer znasz z zangielszczeniem?

Witam,

szukam ludzi z którymi mógłbym pograć w jakieś mmo. Nie będę podawał swoich gier do grania, bo i tak nie mam w co grać. Więc mam nadzieję, że wy wy mi coś polecicie :) Chciałbym też aby w grze było opłacalne expienie na party, jakieś pvp czy instancje. Więc jeśli potrzebujecie kogoś do gry. Piszcie !! :D