Ekipa do Grindownika

Jak w temacie szukam ekipy do jakiegoś MMO które polega na grindzie dla mnie grafika nie gra roli

Ja proponuję ten tego. Szkołę. Cały czas grind. Kujesz definicję i nabijasz oceny. Pasuje. Ludzie zaczyna się okres kiedy będzie koniec roku szkolnego. Zamiast grać w właśnie akie bezsensowne grindowniki pogrinduj w realu nad książką. Zamiast zaskakiwać w grze nową zbroją zaskocz nauczyciela wiedzą.

Xaorus nie rozumiem po co napisałeś taki post. Każdy robi ze swoim życiem jak chce, on szuka gry, inny będzie się uczył, a jeszcze inny siedział w łóżku. I jak już piszesz post to pisz go na temat.

Co do gry, polecam Dekaron lub 12Sky. Mi jednak bardziej podeszło to pierwsze.

Post jest na temat. Poleciłem coś :P. Po prostu denerwuje mnie 30 postów o tym praktycznie samym temacie. A tak żeby się więcej ludzie nie burzyło polecę Archlorda.

Może być i Archlord :)

Albo silkroad i i może być tibia i MU i Dekaron(chyba).

@Xaorus Brack słów...

Xaorus po 1 wchodzisz i nabijasz posty bezsensownymi odpowiedziami jak masz tak odpowiadac i pomagac to lepiej d*pa cicho i kielce, chyba widzisz ze szuka typ gry jezeli szuka gry to daj tytul jakiejs gry w ktorej jest grind tak jak prosi, gdyby prosil o pomoc w nauce to moglbys sie wypowiedziec po za tym skoro taki uczony jestes to na cholere siedzisz na mmorpg.org.pl? idz sie ucz. piona

co do tematu i pytania to albo archlord albo loong albo dekaron. znam prv do aarchlorda fajny jak chcesz to pisz na pw dam ci link :) piona

Kto pogra w LC no i oczywiście proponuję LC:)

Polecam jako grindownik FlyFF albo GhostX :D Do GhostX mógłbym się przyłączyć :)

We flyffa gralem, za cukierkowy ;P ghostx dziwny, a w LC chcialem juz od dawna zagrac, tylko ekipy nie mialem ;D Kto sie pisze na LC?

na 1000% zagram w grindownik jestem za Mu.

Panowie przepraszam bardzo ale to przesada, Xaorus powiedział coś (miał nadzieje lub specjalnie) śmiesznego i nagle wszyscy, którzy piszą w temacie zaczynają na niego najeżdżać. Co do tematu to L2

to co napisal ten lebek to nie bylo smieszne :) tylko zenujace :)

No dobra ale to jest powód żeby teraz całe forum na niego najeżdżało? Np. wkurzają mnie uśmieszki, które zrobiłeś więc teraz zjedzie cię całe forum. To jest na tej samej zasadzie ^^

no i mam wyje*** na twoja krytyke ;) i waale to ze mnie ktos pojedzie bo nikogo teksty nie sa wstanie mnie polozyc na glebe. a kazdy na niego najechal bo typek napisal temat o ekipie do jakiegos grindownika a taki za przeproszeniem pajac mysli ze jak napisze mu zeby sie zabral za ksiazki i szkole to bedzie smieszny i kazdy go za to bedzie cenil jednak sie mylil tak jak ty :) piona bo nie mam czasu na pisanie tekstow z toba.

Ehh sowa źle mnie zrozumiałeś, nie mówię, że to było mądre czy wspaniałe po prostu po co od razu na niego najeżdżać skoro można sobie spokojnie wytłumaczyć. Nie wiem na prawdę masz taki skąpy zakres słów byś nie mógł mu tego wytłumaczyć?

wytlumaczylem mu to wyrazniej wyraznie mocniejszym slowem bo wkurwiaja mnie takie teksty. jak nie pisze na temat to d*pa cicho i lezec a nie sie udzielac nie na temat bez ambicji.

Ehhh no i po co się wkurzasz, nie warto niech sobie pisze ja już dawno się nauczyłem, żeby nie brać nic na poważnie co jest w internecie ;) Dobra nie ważne, koniec spamu.

Teraz to wy nie piszecie na temat. A po 2 dobrze mu powiedział o tych książkach. Nie mówię że ma zrezygnować z komputera, tylko trochę sie pouczyć. Przynajmniej będzie mądrzejszy.

Co do gry to Flyff, Mu lub Tibia.

Ja się pisze na LC z dwoma kumplami ktoś jeszcze??