Ekipa do gry Dead Island

Witam! Chciałem zagrać sobie w Dead Island, ale z doświadczenia wiem, że w zombiaki lepiej gra się z kimś, niż samemu. Posiadam Dead Island bez dodatku Riptide. Mój steam ID to Magnus. Tak więc, piszcie tu, lub na steam, jeśli jesteście chętni do wspólnej gry.

A, i jeśli już chcecie napisać, to prosiłbym, by były to osoby w miarę dojrzałe. Niekoniecznie musi być 18+ (chociaż byłoby miło), ale nie chcę, by osoby te rzucały żartami z gimnazjum i starały się "przyszpanować". Z góry dzięki.

Riptide to nie dodatek tylko kontynuacja, druga część. Poza tym ja chętnie zagram, ale od trzeciego aktu, bo tam aktualnie jest moja postać. Gram tym murzynem, zapomnialem imię. Jak już będziesz w trzecim akcie napsiz na pw to wtedy pogramy.

Wiesz, mi chodziło, żeby pograć z kimś, najlepiej od nowa, bo od jakiegoś aktu to nie to samo, ja już tą grę przeszedłem, więc dla mnie to żaden kłopot. Chodzi mi o to, by popykać, poubijać zombiaki, jak mówiłem, najlepiej od nowa.

Witam, wysłałem do Ciebie Magnus wiadomość na PW.

Witam! Chciałem zagrać sobie w Dead Island, ale z doświadczenia wiem, że w zombiaki lepiej gra się z kimś, niż samemu. Posiadam Dead Island bez dodatku Riptide. Mój steam ID to Magnus. Tak więc, piszcie tu, lub na steam, jeśli jesteście chętni do wspólnej gry.

A, i jeśli już chcecie napisać, to prosiłbym, by były to osoby w miarę dojrzałe. Niekoniecznie musi być 18+ (chociaż byłoby miło), ale nie chcę, by osoby te rzucały żartami z gimnazjum i starały się "przyszpanować". Z góry dzięki.