Ekipa do gry Dota 2

dota2-597x199.jpg

Witam!

Poszukuję ludzi do gry Dota 2.

Wymagania:

mikro

kultura osobista

ts3

mutacja

znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym

Co oferujemy:

miłą atmosferę

poznawanie gry razem z osobami, które też nie miały z nią styczności wcześniej

Osoby, które będą się zgłaszać powinni nie mieć żadnego albo bardzo małe doświadczenie w uniwersum doty. Mogę jednak powiedzieć, że mamy w ekipie też ogarniaczy.

Gadu-gadu: 8725619

steam: Shariminator

Osoby, z którymi już grałem (pseudonimy):

Boban

iCracked/ZuO

SENZEI.

Wasteland

Apex Predator

Nie wymieniłem niektórych osób, które ze mną grały, gdyż nie znalazły mnie one z tematu na tym forum. Wszyscy z którymi grałem do tej pory to mili, kulturalni i tolerancyjni ludzie, którzy na pewno nie będą wyzywać Cię za Twojego skilla.

Śmiało, dołącz do Nas!

@bump

Mamy cztery/trzy osoby grające. Dalej poszukujemy ludzi do dobrej zabawy, skill powoli się powiększa, więc czemu by nie trenować z nami ?

No ja moge :) Wszystko mam .Czekam na pw

Siema Sharimi! My się znamy, jak pamiętasz :) Skąd masz kluczyk? Bo pyknąłbym znowu, ale nie mam kluczyka i może jest możliwość dostania go w jakiś sposób.

Ja z ankiety dostałem klucz, wpisz w google dota 2 ankieta, musisz ją wypełnić i czekać na zaproszenie (ja czekałem około 2 miesiące).

Jeśli jest jeszcze wolne miejsce to oczywiście mogę z wami pykać piszcie na Steam "RiffaSCK" czekam !

Wysłałem zaproszenie, powoli ekipa rośnie, już mamy 9 osób ;)

Nick steam : StoL4R7 Czekam na zaproszenie

Mogę dołączyć do was z wielką chęcią. Nick Antharox

Też moge dołączyć.

Nick : LoliLJelly

Też moge dołączyć.Nick : LoliLJelly

Nie znajduje mi Ciebie, spróbuj zaprosić mnie, ekipa powiększa się i jest w niej już 14 osób, tak więc proszę się nie dziwić i nie narzekać, że czasami może dla Was nie być miejsca albo coś.

Ja też bym dołączył

Nick: Markas Urthadar

Chętnie bym z wami pograł, jak masz jeszcze miejsce w ekipie, dodaj mnie.

Nick:nikolaas68

Ja też jestem chetny nick Lajer :D

nick Kamilexons w dote pykam kolo miecha razem ze znajomym pisalem gg ale cisza;p

Nick jakby co Steel_Arrow :) avatarek z logiem MW3

Ja tez moge z wami pyknac od 21 bo wtedy wracam z wakacji nick AlcatraZ w dote gralem mniej wiecej 5 dni

Chętnie bym dołączył nick: kypskee jakby co to pisz na pw ;)

też bym z chęcią dołączył. Nick steam: Kasztelan

Chętnie z wami zagram

Nick na steam : Robikss