Tak jak w temacie, szukam ludzi do gry w któreś z tych 3 mmorpg. W zależności do której się najwięcej osób zgłosi to na tą się zdecyduje. Z góry powiem tylko jeszcze że w Everquesta 2 bym dopiero zaczął grać gdy wprowadzą tę udogodnienia dla F2P graczy w L2 prawdopodbnie jak już wyjdzie wersja PL, a w Aionie będe sobie musiał pasy do konta p[rzypomnieć.
Ekipa do Gry. EverQuest 2 ,Lineage 2 bądź Aion
Everquest 2 juz ma ten patch na wszystkie klasy i rasy,takze serdecznie polecam i zarazem oddaje glos na Ev2.
P.S Ciesze sie ze nie musialem zakladac nowego tematu co do ekipy na Ev2 Byl by to juz chyba 3 z koleji
Tylko jeżeli ostatecznie padnie na EverQuest 2 to mam nadzieje że trafi się do ekipy ktoś kto się z na na tej grze. Bo z tych 3 gier które wypisałem to Eveerquest 2 jest jedyna w którą w życiu nie grałem.
EQ 2 tez się pisze jak ogarniecie Tsa i już coś wybierzecie to z chęcią dołączę pozdro
Tak jak w temacie, szukam ludzi do gry w któreś z tych 3 mmorpg. W zależności do której się najwięcej osób zgłosi to na tą się zdecyduje. Z góry powiem tylko jeszcze że w Everquesta 2 bym dopiero zaczął grać gdy wprowadzą tę udogodnienia dla F2P graczy w L2 prawdopodbnie jak już wyjdzie wersja PL, a w Aionie będe sobie musiał pasy do konta p[rzypomnieć.