Ekipa do gry na ToD!

Więc tak ... Poprzednia ekipa się wykruszyła. Nie będę podawał podawał powodów bo to nie istotne.

Teraz szukam grupy aktywnej! Oczywiście w miarę możliwości ( każdy ma swoje życie ). Nastawiamy się na dobrą zabawę.

Nie ważne czy jesteś początkującym graczem czy no-lifem :) Dla wszystkich znajdzie się tu miejsce.

Gramy na serwerze Theatre of Dream na WotLK. Tutaj podaje link do strony : http://wotlk.theatreofdreams.pl/

W zakładce Jak zagrać? jest wszystko dokładnie opisane więc nie będę tłumaczył.

Jeśli ktoś chętny pisać w tym temacie.

Rozumiem że nie wszyscy mają pro-mega-koksiarsie łącze więc zaczynamy grę od soboty. Tak żeby każdy miał czas na pobranie.

I Pamiętajcie! Liczy się Zabawa!

Ja właśnie ściągam patche więc piszę się ; ).Tylko gramy w Ally czy Horde? Ja wolałbym w Ally ;D

Oczywiście że ally :) Ja właśnie będę zaczynał ostatni patch sciągać ;)

Kto chcę to może już grać ale jako tako razem zaczynamy w sobote.

Mi za 8min. wszystko się zrobi więc później sobie pogram. Jak coś to będę Dreanei/Night Elf paladin/Rouge ; )

Dobra, możecie już grać. :)

Nie da sie zarejesrowac. Pisze przepisz kod z obrazka ale kurna nie ma obrazka .!

Dobra, możecie już grać.

Tyle że mam jeden problem: ten patch który zajmuje 1GB a bez niego nie odpalę innych.

Serwer najgorszy na siwiecie gorszego nie widzialeem. Nigdy ! nie grajcie na nim , nie da sie zarejestrowac , nie ma kodu z obrazka nic a nic. a gdy 1 gracz dal id i pw masa bugow , zero pvp ani nic ...

Server nie jest dobry jak dla mnie wole sunwella. Moze jest jakas ekipa która ma ochote zagrac na sunwellu?;].

Po 1. Jakim prawem oceniasz serwer z powodu rejestracji ? Zmień przeglądarke i tyle.

Po 2. Sunwell jest o wiele bardziej zbugowany.

Po 3. ToD różni się od globala tylko tym że jest darmowy. Exp itd. wszystko x1

Reaper - mówiłem że macie czas do soboty :) kto chce to może grać ale razem zaczynamy od soboty.

Po 1 serwer jest jednym z najlepszych ,mało bugów te mało zdarza się na dużych lv 70-80 lv ,zero lagow i dc gra się wyśmienicie jest tylu graczy ze na kazda inste pójdziesz i zagrasz !

Dokładnie :)

Tak tylko ja napisałem bo nie wiem czy nie potraficie czytać ze zrozumieniem " Że jak dla mnie Sunwell Jest lepszy" tak więc nie chciałem urazić graczy ToD. Ale gdyby okazało się iż jest ekipa graczy ogarniających grę i oczywiście na poziomie z domieszka kultury mogę się skusić grać na Dot. Oczywiście strona konfliktu nie ma dla mnie znaczenia . Pisać jak macie jakiś team . Co to Sunwella może ma więcej bugów ale liczy sie dla mnie ekipa w grze.

Nikt ci nic nie mówi :) Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat sunwella :)

A macie jakiś team na DoT w tym momencie aby poexpic ? W sumie sprawdzę dokładniej server. A co to mojej wypowiedzi to nie doczytałem dokładnie o kogo chodzi także jestę zobowiązany przerosić .;]

ToD jeśli coś :) Narazie zbieramy team :) A serwer naprawdę warto obczaić :)

Po rejestracji ? ide na inste kontem innego gracza walimy bossa a tu lagg i dc , wale maga na pvp dc , latajace zolwie w stormwind , i moby na 1 lvlu "niektore" napierdalajace po 100m , od zajebania hordy w stormwind , idziesz 1 lvlm a tu nagle taki rogue cie ciacha , grac sie nie da. Sunwell przy tym to mistrz

Polece server wowdark.com zero bogow instant 80 sporo PL i 6k + ludu. Polecam ;)

A strona konfliktu trzeba by było już ustalić.

Alli moim zdaniem.