Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?
Staz gry-Od wanilli.
Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?
Staz gry-Od wanilli.
Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?Staz gry-Od wanilli.
Siemanko! Wbijaj na Argent Dawn, sam się przeniosłem z Vek'nilash,
jest fajna Polska ekipka, zbieramy ludzi do poważnej gry, ja jestem online codziennie
także miałbyś kompana do gry. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, bo na prawdę przydałaby
się bratnia dusza do gry
Jeśli chcesz RaF to mogę z tobą pograć server nie ma różnicy.
Witam, wyślę chętnie RaF online jestem praktycznie codziennie wiec expienie 90 nie zajmie dużo czasu, chce wylevelować jeszcze 3 postacie, server własnie Outland lub BL, oferuje gold i porady od doświadczonego gracza + cąły czas na ts3
Sprawa wygląda tak ze mam juz konto od dawna , poprostu chce dowalic sobie prepaida.Ale mam ochote grac od nowa.Z pandaria jestem juz od dawna zaznajomiony wiec raczej pomoc nie jest potrzebna.Oczekuje jedynie oddanego kompana do expienia ,potem ewentualnych aren
Na RaFie by było dużo szybciej ale potem jakbyś chciał kogoś do aren to mów
ewentualnie powiedz na jakim realmie chcesz gra i jaka frakcja może z tobą poexpie
Do rafu potrzeba nowego konta a ja juz mam wykupiony abonament.Realm nie ma znaczenia.Frakcja rowniez.
Na RaFie by było dużo szybciej ale potem jakbyś chciał kogoś do aren to mów ewentualnie powiedz na jakim realmie chcesz gra i jaka frakcja może z tobą poexpie
Więc PM jak juz kupisz to sie dogadamy co i jak Może poexpie z tobą
Witam,
podłącze się pod temat. Również chciałbym zacząć grę na nowym koncie, preferuje realm PvP (zaludniony) może być wyżej wymieniony Outland/Burning Legion z tym że po stronie Ally. Jestem doświadczonym graczem, znam bardzo dobrze MoP, zależy mi na szybkim wbiciu lvli kilkoma postaciami
Chętnych do wspólnej gry, którzy mogą mnie zaprosić, chcieliby razem polevelować oraz zakupią heirloomy (te za gold) na start zapraszam na priv.
@up
Pod jakim względem zaprosić? Jeżeli chodzi o RAF pisz priv to zagramy razem
Staz gry-Od wanilli.