Ekipa do gry Outland/Burning Legion...COkolwiek

Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?

Staz gry-Od wanilli.

Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?Staz gry-Od wanilli.

Siemanko! Wbijaj na Argent Dawn, sam się przeniosłem z Vek'nilash,

jest fajna Polska ekipka, zbieramy ludzi do poważnej gry, ja jestem online codziennie

także miałbyś kompana do gry. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, bo na prawdę przydałaby

się bratnia dusza do gry ;)

Jeśli chcesz RaF to mogę z tobą pograć server nie ma różnicy.

Witam, wyślę chętnie RaF online jestem praktycznie codziennie wiec expienie 90 nie zajmie dużo czasu, chce wylevelować jeszcze 3 postacie, server własnie Outland lub BL, oferuje gold i porady od doświadczonego gracza :D + cąły czas na ts3 :)

Sprawa wygląda tak ze mam juz konto od dawna , poprostu chce dowalic sobie prepaida.Ale mam ochote grac od nowa.Z pandaria jestem juz od dawna zaznajomiony wiec raczej pomoc nie jest potrzebna.Oczekuje jedynie oddanego kompana do expienia ,potem ewentualnych aren :)

Na RaFie by było dużo szybciej :P ale potem jakbyś chciał kogoś do aren to mów :P ewentualnie powiedz na jakim realmie chcesz gra i jaka frakcja może z tobą poexpie ;)

Do rafu potrzeba nowego konta a ja juz mam wykupiony abonament.Realm nie ma znaczenia.Frakcja rowniez.

Na RaFie by było dużo szybciej ale potem jakbyś chciał kogoś do aren to mów ewentualnie powiedz na jakim realmie chcesz gra i jaka frakcja może z tobą poexpie

Więc PM jak juz kupisz to sie dogadamy co i jak :P Może poexpie z tobą ;)

Witam,

podłącze się pod temat. Również chciałbym zacząć grę na nowym koncie, preferuje realm PvP (zaludniony) może być wyżej wymieniony Outland/Burning Legion z tym że po stronie Ally. Jestem doświadczonym graczem, znam bardzo dobrze MoP, zależy mi na szybkim wbiciu lvli kilkoma postaciami :)

Chętnych do wspólnej gry, którzy mogą mnie zaprosić, chcieliby razem polevelować oraz zakupią heirloomy (te za gold) na start zapraszam na priv.

@up

Pod jakim względem zaprosić? Jeżeli chodzi o RAF pisz priv to zagramy razem :)

Siemanko,szukam kogos do gry od nowa ,gdyz gdy bede gral samemu znow mi sie znudzi,ma ktos ochote?

Staz gry-Od wanilli.