Ekipa do gry w Margonem

Witam chciałbym zagrać w margo od początku tylko niestety nie ma osób do wspólnej gry.

Czy byłby ktoś chętny do zagrania oczywiscie razem wybierzemy serwer , dogadamy się kto jaką klasą i wtedy jak będzie kilka osób to można spotkać się na ts3 i obgadać co i jak chętnych prosze do wpisanie się pod tematem :)

Gram w to ponad 4 lata więc mam doświadczenie. Hmm może bym mógł zagrać od nowa ;p Jak coś to pisz na pw kiedy i co etc. ;p

Czyli już jest 1 osoba pasowało by jeszcze tak z 3-4 osoby ;)

Z chęcią pograł bym z wami. Jak coś to piszcie ;)

Dziś widziałem w CDA kod do tej gry z dużymi bonusami ale , nigdy w to nie grałem chętnie połączę siły z wami w nowej grze. Tylko jak chcesz się komunikować podasz serwer TS-a ? Jak cos to pisze się !!

Pozniej do was napisze , teraz nie mam czasu bo jestem poza domem ;)

Z chęcią z wami zagram jak coś pisz na pw :)

Więc teraz tak ja preferuje serwer gefion. Klase to raczej wojownikiem bym zagrał piszcie mi na pw jakimi klasami i kiedy macie czas na spotkanie się na jakimś serwie ts3 ;)

Ja bym pograł jeszcze nie wiem kim ;p Ale pasuje mi Gefion. A termin to myślę, że czwartek lub późny piątek no i weekend ;)

Czy pasuje wam np godzina 22 w piątek spotkanie na serwie ts3? Niestety ale wczesniej nie dam rady ;/

Odpowiedz na pw czy pasuje serwer i jaką klasą dostałem dopiero od 1 osoby ;) Więc czekam na pozostałe.

Około 21:30 podam wam ts3 ;)

Witam chciałbym zagrać w margo od początku tylko niestety nie ma osób do wspólnej gry.

Czy byłby ktoś chętny do zagrania oczywiscie razem wybierzemy serwer , dogadamy się kto jaką klasą i wtedy jak będzie kilka osób to można spotkać się na ts3 i obgadać co i jak chętnych prosze do wpisanie się pod tematem :)