Ekipa do gry w Rusty Hearts

Witajcie. :)

Szukam ekipy do pogrania sobie w nową gierkę pod nazwa : Rusty Hearts.

Jesteś chętny do przeżycia przygody swojego życia ?

Poznania nowych, zabawnych ludzi, pomagających innym jak sobie ?

Zapraszam Cie do gry.

Nick w grze ( jak zawsze po wsze czasy :P ) : BoneK

lub pisz również na GG : 24769118

Czekam na chętnych. Później można założyć gildie i wbić się na wyżyny.

Ja bym z chęcią dołączył ale niestety mam Invalid Username or Passoword i nie wiem co dalej.

Ja też tak miałem Ale uwaga Jak masz w nicku coś z dużej to pisz z małej mi to mogło

Ja chętnie bym się dołączył. Ale dopiero po tym, jak trochę przetestuje grę, zobaczę czy godna uwagi, i takie tam. Na razie ściągam, więc gdy trochę ją ogram, to napiszę.

jak narazie mam prawie 10 lvl i nie widze potrzeby yy dolaczania do jakiegos pt :D bo miedzy normal a very hard jest niewielka roznica ty mze mbki bije sie dluzej....ale powoi zaczyna byc ciezko na bossach hah:D

W party więcej tych bronze i silver card leci - lepsza szansa na fajny item ;p

czy ja wiem czy większa szansa,

myślę że taka sama, zależy to bardziej od mode dunga

im trudniejszy tym więcej leci, co do samych poziomów to przyznam racje koledze z góry, poziom jest słaby ;p

praktycznie wszystko da się z solować na VH z SSS rankiem

co do klanu jestem jak najbardziej za [z TSem]

niestety dopiero od października ;s

ponieważ od 1 sierpnia będę bez neta na 2 miechy ^^ chyba chcą mnie od nolajfić ;p

hehe :D no guild jak by była to napewno z TS, mumble, bądź vt. to już by zależało od ludności co by woleli :)

Ja bardzo chętnie, gram Angeliną, już 10 lvl :P Ew. mogę zacząć od nowa Frantzem, bo na PvP miecie x]

Nie chce was zasmucać, ale jeżeli dobrze zrozumiałem to chary zostają resetowane po CBT więc na razie bym się nie rozpędzał z tym robieniem gildii, ale proszę na moją wypowiedź wziąć drobną poprawkę i sobie to sprawdzić.

Nie chce was zasmucać, ale jeżeli dobrze zrozumiałem to chary zostają resetowane po CBT więc na razie bym się nie rozpędzał z tym robieniem gildii, ale proszę na moją wypowiedź wziąć drobną poprawkę i sobie to sprawdzić.

to raczej kazdy wie? bo po cbt zawsze sa kasowane postacie :D

Dołączę z chęcią do grupy bo chcę level cap zrobić i ogólnie pośmigać poszukujcie Misiaela

Ja mam 14lvl frantzem, ale będę mógł z wami zagrać dopiero w środę. Ma ktoś informacje kiedy cbt się kończy.

Q: How long will the beta last?A: The beta will be in multiple phases, where additional content being unlocked with each subsequent phase. The duration of the beta will be subjective to the feedback we receive from you, our players.

Tylko tyle wiadomo na temat trwania bety. Raczej.

Ja również chętnie pogram :D. Tylko ktoś miły będzie mi musiał wytłumaczyć jak skonfigurować TS'a albo VT, o ile takowe będzie :lol:. Teraz w czasie CB gram Frantzem, nick Yay, level 14. Jakby ktoś chciał dungi poprzechodzić to wiecie do kogo się zgłosić :P.

Witajcie. :)

Szukam ekipy do pogrania sobie w nową gierkę pod nazwa : Rusty Hearts.

Jesteś chętny do przeżycia przygody swojego życia ?

Poznania nowych, zabawnych ludzi, pomagających innym jak sobie ?

Zapraszam Cie do gry.

Nick w grze ( jak zawsze po wsze czasy :P ) : BoneK

lub pisz również na GG : 24769118

Czekam na chętnych. Później można założyć gildie i wbić się na wyżyny.