Ekipa do gry Zu Online

Witam wszystkich!

1)Może bysmy sie zgrali i razem zagrali w Zu Online? Nie wiem, cos mnie natchnelo po tym newsie dodanym przez Guru. A wiec? Serdecznie Zapraszam!!!

2)To była moja pierwsza propozycja, druga to Dragonica Prywatny Server Lavalon raty : 10x exp 10x gold 10xdrop. Nie sa one Full 4Fun ale mozna sie zabawic, a o to link do strony

http://www.lavalondr.com/

@Topic1 Server Spoko ale według mnie nie opłaca się tam grać...

W kij mało osób a PaniFortuna razem ze swoim ''mężem'' (ingame) grają sami. A i jeszcze dodam, że jak słyszę jak ten jej mąż (ingame) mówi do niej "kotku", "misiaczku", "cukiereczku, "Czy mnie kochasz?" To ja dziękuje bardzo za taką grę.

@Topic2

Byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem!

@Edit

A w Zu grałem i nie powiem, że nie wrócę!

Averdon, a tak w gl to on sie na mnie puszcza wiec sorry.No prosze, wez wroc..Bede grac na innym charze.Mam innego chara bo mi sie tak samo odechcialo tych zj****** tesktow.

Jakbys wrocil to pisz na moj nick, bede na Raychelle. Nie zrozumiales tego? To bylo dla itemow tylko xD

W Zu Online to ja chętnie zagram ;) Już od dłuższego czasu mam chrapkę na tą grę ;)

W Zu Online to ja chętnie zagram Już od dłuższego czasu mam chrapkę na tą grę

Mamy juz 1 osobnika ;)

Nie grałem, nie słyszałem i w ogóle nic. Więc może sprawdzę. Na razie ściągam tą gierkę. Może mi się spodoba i zagram z wami, pewny nie jestem.

/Edit

Ech nie wiem co jest, ale podczas instalacja jakiś błąd mi wyskakuje. Ten link do downloadu na tym forum z ową grą jest dobry?

Rowniez zagram ;) sciagam aktualnie. nick bedzie Buszok :)

jaka frakcja gracie?

Ja moge z wami pograc w Zu online :D

Sprawdziłem, jakoś dziwna taka. Grafika - a to pomińmy, bo grafika to nie wszystko. Umiejętności ? gm.. Jest ich 14 na calą grę ? Lvl 16, 40, 56, 60+, 80, 100. Naprawdę nie wiele, aby takie zdobyć trzeba się namęczyć. P.s Gdzie tu ludność ? Nikogo nie spotkałem, tak to czuję się na mieście wieczorem.

GoodChild nie ma prawa grania z nami koniec kropka.

Fortuna, w jakiej frakcji gracie ? :o

Ja na razie grac nie moge bo mam blad z downloanderem, postaram sie ta zredukowac.

Jednak nie zagram downloander mi sie zwalil jakies erorry sa.

Witam wszystkich!

1)Może bysmy sie zgrali i razem zagrali w Zu Online? Nie wiem, cos mnie natchnelo po tym newsie dodanym przez Guru. A wiec? Serdecznie Zapraszam!!!

2)To była moja pierwsza propozycja, druga to Dragonica Prywatny Server Lavalon raty : 10x exp 10x gold 10xdrop. Nie sa one Full 4Fun ale mozna sie zabawic, a o to link do strony

http://www.lavalondr.com/