Ekipa do gry

Dopisuje sie do grupy bede mial nick Fen3k

Looknijcie czy nie maintenace. Ja mogę grac w Cabala ale na Mercurym. Nick DemonArcherPl albo będę grał jak mi się Duma Taernu znudzi :D

Cze.Czyli tak bedziemy grac w Cabala ale ja tam uwazam ze na Marsie a inni ze na Mercury to zrobimy sobie glosowanko bym dodal ankiete ale nei wiem czy sie da teraz i jak.A wiec zrobimy glosowanie i kazdy napisze odpowiedz za jakim serwerem bedzie

To jak, na jakim serwie bedziecie grac ? bo jestem chetny rowniez, obecnie sciaga mi sie update. Jakies vt/ts jest aby sie zgadac ? jesli tak prosze o podanie.

To jak, na jakim serwie bedziecie grac ? bo jestem chetny rowniez, obecnie sciaga mi sie update. Jakies vt/ts jest aby sie zgadac ? jesli tak prosze o podanie.

Gramy na Mercury,Chanel 22 ;)Można się komunikować przez Buddy(klawisz "b"),wystarczy że dodasz gracza do listy(pod warunkiem,że przyjmie zaproszenie i jest online).Mój nick DemonicPriest (chyba;d)

PS.Robimy jakąś gildię ?

Dobra ja juz nie kumam na jakim gramy w kazdym razie ja proponuje Marsa mam tam kumpla z duzym levelem jest to moj znajomy z "real lajfa" jezeli ktos chce sie zmowic albo cos niech dzwoni na skype c0rsair275 te "0" to zero albo pisze na gg 21210117 jest w moim profilu ale lepiej na skype niech dzwoni.pozdro

PS Bede dzisiaj do cos kolo 22 a jutro po 15 mozliwe ze do wieczora

To ja proponuję ten temat zamknąć i zrobić nowy z ankietą...Co wy na to?

Dobra moge z ankieta zaraz zrobic ale Derdon ty masz skype i mica?? albo chociaz gg??

Jestem za Cabalem. Serwer jest mi obojętny. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Jestem w każdej chwili gotowy do gry.

Ja pisałem, że za Cabalem jestem a co do tsa to mogę załatwić :D A serwer odpowiada mi mi Mercury bo mam lepsze chary na nim :D heh

runes of magic only

Witajcie

Chciałbym zebrać ekipę do gry w jakiś tytuł mmorpg.Chętnych proszę o pisanie na moje gg:21210117 albo jako post w tym temacie.MMorpg w jakie bym grał z chęcia:

-WoW prywatne serwey

-cabal online

-Dekaron

Dopisujcie własne pomysły.Pozdro