Witajcie
Chciałbym zebrać ekipę do gry w jakiś tytuł mmorpg.Chętnych proszę o pisanie na moje gg:21210117 albo jako post w tym temacie.MMorpg w jakie bym grał z chęcia:
-WoW prywatne serwey
-cabal online
-Dekaron
Dopisujcie własne pomysły.Pozdro
Witajcie
Chciałbym zebrać ekipę do gry w jakiś tytuł mmorpg.Chętnych proszę o pisanie na moje gg:21210117 albo jako post w tym temacie.MMorpg w jakie bym grał z chęcia:
-WoW prywatne serwey
-cabal online
-Dekaron
Dopisujcie własne pomysły.Pozdro
*dopisuję się Propozycje :
× Jade dynasty
× War oF Angels
× Cabal
× Dekaron
× Rohan
× Atlantica
× Karos
× Loong Online
(czyli mniej więcej tytuły których nie próbowałem)
Ja jestem chetny.
WoW - priwy
Silkroad
Aika
Cabal
itp
Widzę że cabal jest u każdego.Poczekamy na więcej osób i możemy w cabala grać a tak BTW.macie micro??
ja bym mogl w lola,getamped2
Ja też się mogę dopisać, mam mikro i generalnie w Cabala mogę pograć lub Silkroad...
Edit: w Getamped 2 też mogę
a moze Loong?
Dobra ja już sciągam cabala na jakim serwie będziemy grać?? Ja ze swojej strony polecam Marsa
Moge z wami w Cabala pograc
Ma ktos moze jakis kanal TS lub Vent? bo chyba Skype konferencja odpada
cabal mercury tam mam 113 FB
Czyli co? W Cabala gramy? Na jakim serwerze bo już ściągam?
Jak coś to będę pod nickiem Lazan
Cabal cabalem...
Ja osobiście bym wolał coś nowszego może loong online...
Za cabalem Mercury obowiązkowo...Robimy gildie i gramy
Ja do grupy się wpisuje,ale będę grał po świętach(spaliła mi się karta graficzna;( )
Cabal cabalem...Ja osobiście bym wolał coś nowszego może loong online...
Mi tam Loong wygląda jak ładniejszy Silkroad...
A w Cabala to sobie na Mercury może?
Na marsie bedziemy grac
Moj nick to xPolakOx na ?Marsie
Wszystko byłoby cacy tylko... nie mogę dołączyć do serwera. Wybieram channel i chce dołączyć ale nic się nie dzieje...
nie wiem o co chodzi przed wejsciem sprawdz czy masz wszystkie update wcisnij Check files jak to nie pomoze to reinstall ale jak reinstall nie pomoze to nie wiem.pozdro
nie wiem o co chodzi przed wejsciem sprawdz czy masz wszystkie update wcisnij Check files jak to nie pomoze to reinstall ale jak reinstall nie pomoze to nie wiem.pozdro
Wszystko mi się pobrało normalnie startuję grę ale jak mam wybór serwera i channela to wybieram daje connect to server i.. nic.