Ekipa do gry

Szukam ekipy do zabawy w grach

Requiem: Momento mori lub Karos Online

Jeżeli znacie gry o podobnym wyglądzie podajcie je i mówicie na co się aktualnie piszecie. Odpada chińszczyzna oraz gry o orientalnym klimacie.

W Requiem o ile dobrze pamiętam mam z lvl 22+ shadow w Karos mam 5 lvl duelista.

Hyh, zabawne. Dziś wieczorem miałem ściągać Requiem...heh...zabawne...heh...boki zrywać...hyh

Ja to bym się pisał na Requiem Memento Mori ;)

Karos : 0

Requiem: 1

Proszę o więcej.

W sumie mógłbym Requiem ale ta gra jest lekko z pieprzona. Może coś nowego ? Jakaś świeża gra ?

@POPIERAM UPA

Proponuje Battle of The Immortals

Pisze się, na BOI :)

W sumie Boi też może być ale wciąż za Requiem jestem ;]

Jeżeli ktoś chce boi popykać to zapraszam Serv Aquarius.

Ale my nadal czekamy na propozycje.

Boi odpada. To ma być gra z klimatem a Boi to typowy syf z kuźni PWI. Jeżeli znajdziecie coś lepszego niż Requiem lub Karos o podobnym wyglądzie lub lepszym to ja jestem za. Póki co jednak Requiem.A i ostrzegam, że po Requiem się w nocy nie sypia :).

Szkoda ;/ ja Też bym w BoI pograł

No, nie zgodziłbym się że BOI to syf, grywałem w to swego czasu i nie narzekam. Gra nie jest zła , lecz są lepsze i sam wole Requiem.

A jeżeli Requiem to jaki serwer ?

Valdes ponieważ jest tam więcej polaków z tego co wiem.Nie chodzi że BoI to szajs, tylko ta grafika 2,5 i strasznie kolorowy świat po prostu psują mi wszystko.

No ja gram aktualnie na Hamerine czy jakoś tak i polaków też nie jest mało. De facto ogólnie mało ludzi tam jest.

Zmiana planów. Ja na Hammermine mam tego swojego 22 lvl . Każdy kto chce wbijać na Hammermine i pisać do Xaorus.

A może, Dekaron? Podobne do Requiem, ale mniej "horrorowate"

Dekaron- pierwsze wrażenia To mój Komentarz do Dekaron-a. Oni powiedzą tu wszystko za mnie.

Szukam ekipy do zabawy w grach

Requiem: Momento mori lub Karos Online

Jeżeli znacie gry o podobnym wyglądzie podajcie je i mówicie na co się aktualnie piszecie. Odpada chińszczyzna oraz gry o orientalnym klimacie.

W Requiem o ile dobrze pamiętam mam z lvl 22+ shadow w Karos mam 5 lvl duelista.