Ekipa do gry

Szukam osoby do wspólnej gry, na

serwerze

od NCsoft, Naia.

Aktualnie posiadam 43lv, gram gladiatorem. Nie posiadam zbyt dużej wiedzy na temat gry, jedynie podstawy.

Możliwy kontakt przez skype podczas gry.

Zainteresowanych proszę o kontakt w tym temacie

Po wbiciu odpowiednich lvli możliwe założenie gildii!

Ja gram mam 85 Tyrr Warriora i 55 Phantom Rangera, mamy polski klan "SimpleHeaven". Średni online w klanie to od 15 do 20 osób wieczorem. Polecam Ci tą gildie bo jest to jedna z dwóch najlepszych gildii na serwerze. Pm do xMalibux, xLadyGreenx lub do mnie Venaster. Wieczorkiem ktoś będzie. Jeśli nie zastałbyś nikogo z nas to krzycz na shoucie, że szukasz kogoś z SimpleHeaven napewno ktoś się odezwie.

Ja też gram, 87 Siegel i 62 Arba. Jakby co to pisz do Aranisus.

Vayneer, chyba z polskich :D Najlepsza o ile dobrze wiem jest Enigma, a z polskich Wrath.

Okay, napiszę. Skontaktujcie się na GG 6226844

Ja gram mam 85 Tyrr Warriora i 55 Phantom Rangera, mamy polski klan "SimpleHeaven". Średni online w klanie to od 15 do 20 osób wieczorem. Polecam Ci tą gildie bo jest to jedna z dwóch najlepszych gildii na serwerze. Pm do xMalibux, xLadyGreenx lub do mnie Venaster. Wieczorkiem ktoś będzie. Jeśli nie zastałbyś nikogo z nas to krzycz na shoucie, że szukasz kogoś z SimpleHeaven napewno ktoś się odezwie.

15-20 osob online i piszesz ze najlepsza na serwerze .... ekhm odrazu widac ze klamiesz :)

Jedna z najlepszych Polskich gildii, mój błąd Might. Jeśli zależy Ci na no-life to polecam wrath. U nich musisz wejść do pobocznego klanu, osiągnąć 85 i stworzyć const party.

Polecam wyżej wymieniony klan. Miałem przyjemność być z nimi na paru instancjach i nieźle sobie chłopaki radzą.

Ja sie tylko zastanawiam czy gra na Nai jest opłacalna jesli jest sie z europy.

1 Client tak zle skonstruowany ze na beznadziejnym komputerze lineage 2 zacina i nie pogra sie na siege. W obu przypadkach US i EU

2 Boty? Jak z botami na US? Zaraz ktos powie ze nie ma wcale, ale to jest zbyt oczywiste ze sa.

3 O online nie pytam bo i tak ma najwieksze z officialow.

4 No i ten ping, i lagi wywołane tym pingiem. Zastanawia mnie jaki jest na Nai.

Moze i nawet bym zagral gdzies tylko samemu sie nie oplaca.

1. Nie rozumiem o co chodzi, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie. Osobiście sciny mam tylko w TIV, Aden i podczas siege (wtedy wystarczy zmniejszyć z high na medium).

2. Są, jednak granie na botach jest totalnie nie opłacalne, z powodu brak miejsc do expienia samemu. Zauważyłem śladowe ilości botów masz na ToI, IT i VoS

3. To dobrze

4. Nigdy nie miałem/mam lagów. Z naciskiem na słowo NIGDY.

Co ciekawe Naia jest GMT +1, a co za tym idzie masz praktycznie tylko ludzi z Europy.

Dlatego wybrałem Naię, za czas z Europy.

Lagów też nie mam, a w Aden na med. chodzi płynnie.

Od którego lvla do gildii przyjmujecie?

Ja sie zastanawiam nad gra na US officialu ale nie wiem czy mi sie oplaca. Myslalem nad issem ale w porownaniu do EU nie wiem jak jest na US.

W samo lineage2 przegralem z 5-6 lat a na godzie z 2 msc.

A o co Ci dokładnie chodzi z issem ?

Od każdego o ile jest miejsce w akademii.

Na US szybciej wchodzą patche, jest lepszy support, częstsze eventy i nie ma premium. Poza tym to samo.

Do United (mój klan) od 85+, akademia dla niższych niż 76.

Szukam osoby do wspólnej gry, na

serwerze

od NCsoft, Naia.

Aktualnie posiadam 43lv, gram gladiatorem. Nie posiadam zbyt dużej wiedzy na temat gry, jedynie podstawy.

Możliwy kontakt przez skype podczas gry.

Zainteresowanych proszę o kontakt w tym temacie

Po wbiciu odpowiednich lvli możliwe założenie gildii!