Ekipa do gry

Siema.

Szukasz ekipy do gry w LoL'a? Nie lubisz grać samemu? A może po prostu chcesz z kimś pogadać?

Zatem zapraszam Cię na mój kanał RaidCall. Raidcall to komunikator głosowy przeznaczony specjalnie dla graczy ;) Program można pobrać ze strony http://www.raidcall.com. Wystarczy zarejestrować się na stronie, pobrać 6 MB i zainstalować. To chyba nie dużo?

Wg. mnie jest to najlepszy program do rozmów, ponieważ jest całkowicie darmowy. Odstaw Skype do rozmów z rodziną i pobierz program który jest przeznaczony specjalnie dla graczy!

Utworzyłem kanał, na który może wbić każdy, kto szuka partnera do gry :) Po zalogowaniu się do programu wystarczy wejść na kanał 4707094. Aby to zrobić, należy wpisać numer kanału w polu wyszukiwania i wcisnąć ENTER:

xr6fq9.jpg

Zatem czekam na was ;) Jeśli masz zamiar wbić na kanał, napisz poniżej post, aby podbić temat i aby mogło go zobaczyć większe grono odbiorców = większa ilość towarzyszy do gry. Jeśli zbierzemy większą ekipę, może utworzymy jakąś drużynę... się zobaczy ;)

Proszę hejterów o nie wychwalanie w tym temacie Skype/TS3/Mumble/Ventrillo. Ściągnij RaidCall i przekonaj się, że jest to najlepszy komunikator dla graczy!

4707094

BTW: Jeśli ma was to zmotywować, to RaidCall jest sponsorem drużyny Fnatic - jednej z najlepszych ekip na scenie League of Legends :P

Pozdrawiam, Skouper.

PS: ja gram na WEST, ale utworzyłem również kanały dla graczy serwera East&Nordic.

dobry program polecam

Z ciekawości: ilu ludzi siedzi u was na kanale z reguły? Jak to wygląda z wiekiem ludzi? (Wiecie, bez obrazy ale na grze z 13-latkami mi nie zależy jakoś specjalnie, więc wolę się upewnić.)

póki dodałem reklame zawsze siedziało nas około 2, max 5 w godzinach sprzyjających, wszyscy 18+, głownie kumple z real. Jednak teraz po dodaniu info na forum wbija kto chce, nie mam wpływu na to ile mają lat. W tym momencie siedzi nas 2, ale dopiero co dałem info. Zawsze jeśli któs Ci nie pasuje z powodu wieku, moge zrobić channel na hasło i zagrać z osobami które ci pasują... tylko rozumiesz, narazie mało ludzi bo świeżo dane info. Narazie nie ma z czego wybierać ;) Chyba że robimy jakąś granice wiekową? :S Nie wiem co o tym myślisz. W każdym bądź razie, czekam na sugestie w temacie, lub po prostu możemy pogadać na RC. Zaproś kogo znasz, to będzie nas więcej ;)

ja mam 13 lat :D a Skouper ma z 18

@UP to jest się czym chwalić XD.A gra ktoś z was na NA ?

chciałem kiedyś, ale słyszałem że ping jak na PBE.

@up: pewnie dlatego że serwery PBE też leżą w NA :)

A co do tego że nie chcę grać z młodymi: wiesz, jedna osoba różnicy nie zrobi większej, dwie też, przynajmniej jeśli wiem że są inne, starsze osoby. Po prostu chciałem uniknąć serwera, gdzie wbiję i usłyszę samych 13- i 14-latków :)

Jak będę miał nieco więcej czasu to wpadnę.

ja gram na

ok, dzieci będą grały sobie osobno ;) zrobiłem kanał na hasło dla tych co chcą grać bez nich. Zapraszam

Gracie konkretnie na NA/EW/ENE ??

może wbije.

ja gram na west, ale wbić może każdy i tam może znaleźć kogoś do gry ;) narazie ludzi za bardzo nie ma, ale jeśli będziecie wbijać, to na pewno po czasie się uzbiera ;)

Pardon, miałem się pojawić ale cały dzień grałem ze znajomymi (pierwszy raz od dawna, więc głupio byłoby mi ich olać) :)

Ja w tym tygodniu będę jedynie do południa, i po 22:30... 2 zmiana :s

Witam, przejdę do rzeczy ; ( poszukuje ogarnitego naprawdę dobrego ad carry z którym mógł bym grać duo + 16 lat żeby miał ; ) mój skill +normal supportami naprawdę ogarniam supportów ; ) bo mam już dość dostawania na linie trolla z którym nie da się grać na rankedach i przegrywać elo za każdym razem ; )

Support:

janna

taric

sona

nunu

lux

kayle

alistar

i na inne zbieram ; )

z Poważaniem ; ) gg 34591222 skype aniolek19955 nick w lolu Biedrzyk ; )

pozdrawiam

Siema.

Szukasz ekipy do gry w LoL'a? Nie lubisz grać samemu? A może po prostu chcesz z kimś pogadać?

Zatem zapraszam Cię na mój kanał RaidCall. Raidcall to komunikator głosowy przeznaczony specjalnie dla graczy ;) Program można pobrać ze strony http://www.raidcall.com. Wystarczy zarejestrować się na stronie, pobrać 6 MB i zainstalować. To chyba nie dużo?

Wg. mnie jest to najlepszy program do rozmów, ponieważ jest całkowicie darmowy. Odstaw Skype do rozmów z rodziną i pobierz program który jest przeznaczony specjalnie dla graczy!

Utworzyłem kanał, na który może wbić każdy, kto szuka partnera do gry :) Po zalogowaniu się do programu wystarczy wejść na kanał 4707094. Aby to zrobić, należy wpisać numer kanału w polu wyszukiwania i wcisnąć ENTER:

xr6fq9.jpg

Zatem czekam na was ;) Jeśli masz zamiar wbić na kanał, napisz poniżej post, aby podbić temat i aby mogło go zobaczyć większe grono odbiorców = większa ilość towarzyszy do gry. Jeśli zbierzemy większą ekipę, może utworzymy jakąś drużynę... się zobaczy ;)

Proszę hejterów o nie wychwalanie w tym temacie Skype/TS3/Mumble/Ventrillo. Ściągnij RaidCall i przekonaj się, że jest to najlepszy komunikator dla graczy!

4707094

BTW: Jeśli ma was to zmotywować, to RaidCall jest sponsorem drużyny Fnatic - jednej z najlepszych ekip na scenie League of Legends :P

Pozdrawiam, Skouper.

PS: ja gram na WEST, ale utworzyłem również kanały dla graczy serwera East&Nordic.