Siema.
Szukasz ekipy do gry w LoL'a? Nie lubisz grać samemu? A może po prostu chcesz z kimś pogadać?
Zatem zapraszam Cię na mój kanał RaidCall. Raidcall to komunikator głosowy przeznaczony specjalnie dla graczy Program można pobrać ze strony http://www.raidcall.com. Wystarczy zarejestrować się na stronie, pobrać 6 MB i zainstalować. To chyba nie dużo?
Wg. mnie jest to najlepszy program do rozmów, ponieważ jest całkowicie darmowy. Odstaw Skype do rozmów z rodziną i pobierz program który jest przeznaczony specjalnie dla graczy!
Utworzyłem kanał, na który może wbić każdy, kto szuka partnera do gry Po zalogowaniu się do programu wystarczy wejść na kanał 4707094. Aby to zrobić, należy wpisać numer kanału w polu wyszukiwania i wcisnąć ENTER:
Zatem czekam na was Jeśli masz zamiar wbić na kanał, napisz poniżej post, aby podbić temat i aby mogło go zobaczyć większe grono odbiorców = większa ilość towarzyszy do gry. Jeśli zbierzemy większą ekipę, może utworzymy jakąś drużynę... się zobaczy
Proszę hejterów o nie wychwalanie w tym temacie Skype/TS3/Mumble/Ventrillo. Ściągnij RaidCall i przekonaj się, że jest to najlepszy komunikator dla graczy!
4707094
BTW: Jeśli ma was to zmotywować, to RaidCall jest sponsorem drużyny Fnatic - jednej z najlepszych ekip na scenie League of Legends
Pozdrawiam, Skouper.
PS: ja gram na WEST, ale utworzyłem również kanały dla graczy serwera East&Nordic.