Ekipa do gry

Witam. Szukam ludzi do gry. Możecie proponować co to będzie za gra, jakoś się dogadamy ważne żeby było z kim pograć (i najlepiej założyć jakąś gildię). Pisać ;D

no np Tera? Dużo osób gra i zawsze jest z kim ;D

Tera w sumie może być, pamiętam że jak była jeszcze płatna to bardzo chciałem w nią zagrać więc chętnie.To teraz pytanie czy znajdzie się grupka ludzi do wspólnej gry najlepiej od "zera" ;)

praktycznie codziennie spotkasz tam po paręnaście osób zaczynających od zera

swoją drogą ja mogłabym pograć trochę na nowo :D bo granie priestem jest trochę monotonne :s

tak wiem ale specjalnie założyłem temat z myślą że może znajdzie się parę osób, jeśli nie to jakoś sobie poradzę może nie koniecznie w terze : D

no praktycznie jak tylko się zalogujesz do jakiejkolwiek gry szybko znajdziesz sobie party czy tam ekipę.

Puki co mówię że w Terze znajdziesz najwięcej, ale powodzenia w szukaniu ;D

Ok dzięki ; ). Jeżeli ktoś będzie chętny to pisać.

A ja zapraszam do Neverwinter Online. Przedwczoraj dopiero serwery wystartowały a więc praktycznie każdy dopiero zaczyna :)

Jeśli chodzi o Neverwinter to lipa że trzeba czekać w tej kolejce kilkutysięcznej ; p

TERA ekipa z Ishara zaprasza :)

Kolejka kilkutysięczna w NeverWinter to był bug, teraz jest to naprawione i do gry wchodzisz po 5-15 minutach (jak jest kolejka).

Ok wypadło na Terę, cheersbytch napiszę do Ciebie jak się Pobierze. ;)

Ps: Spróbuje może Neverwinter kiedy indziej

może coś 2d? : D

2d też może być :D. A proponujesz coś? (byle nie tibia czy margonem).

Ludzie chodźcie pograć w Age of Wushu , świetna gra, świetne pvp no i na Red phoenix mamy Gildie. Dość przyjemny skład. Gra moze wydawać się ciężka na początku ale jest świetna i daje mnóstwo możliwości rozwoju i wiele rzeczy do roboty ;)

Age of Wushu jakoś nie w moim "typie" jest :D, jakieś wschodnie klimaty/sztuki walki... nie za bardzo ; C

PS: co sądzicie o Aika Online? Ile ludzi gra i czy jest ciekawie?

PS2: zrobiłem trochę miejsca na dysku i susiłem się też na Neverwintera bo ponoć bardzo dobry jest ;)

Witam. Szukam ludzi do gry. Możecie proponować co to będzie za gra, jakoś się dogadamy ważne żeby było z kim pograć (i najlepiej założyć jakąś gildię). Pisać ;D