Witam. Szukam ludzi do gry. Możecie proponować co to będzie za gra, jakoś się dogadamy ważne żeby było z kim pograć (i najlepiej założyć jakąś gildię). Pisać ;D
Ekipa do gry
no np Tera? Dużo osób gra i zawsze jest z kim ;D
Tera w sumie może być, pamiętam że jak była jeszcze płatna to bardzo chciałem w nią zagrać więc chętnie.To teraz pytanie czy znajdzie się grupka ludzi do wspólnej gry najlepiej od "zera"
praktycznie codziennie spotkasz tam po paręnaście osób zaczynających od zera
swoją drogą ja mogłabym pograć trochę na nowo bo granie priestem jest trochę monotonne :s
tak wiem ale specjalnie założyłem temat z myślą że może znajdzie się parę osób, jeśli nie to jakoś sobie poradzę może nie koniecznie w terze : D
no praktycznie jak tylko się zalogujesz do jakiejkolwiek gry szybko znajdziesz sobie party czy tam ekipę.
Puki co mówię że w Terze znajdziesz najwięcej, ale powodzenia w szukaniu ;D
Ok dzięki ; ). Jeżeli ktoś będzie chętny to pisać.
A ja zapraszam do Neverwinter Online. Przedwczoraj dopiero serwery wystartowały a więc praktycznie każdy dopiero zaczyna
Jeśli chodzi o Neverwinter to lipa że trzeba czekać w tej kolejce kilkutysięcznej ; p
TERA ekipa z Ishara zaprasza
Kolejka kilkutysięczna w NeverWinter to był bug, teraz jest to naprawione i do gry wchodzisz po 5-15 minutach (jak jest kolejka).
Ok wypadło na Terę, cheersbytch napiszę do Ciebie jak się Pobierze.
Ps: Spróbuje może Neverwinter kiedy indziej
może coś 2d? : D
2d też może być . A proponujesz coś? (byle nie tibia czy margonem).
Ludzie chodźcie pograć w Age of Wushu , świetna gra, świetne pvp no i na Red phoenix mamy Gildie. Dość przyjemny skład. Gra moze wydawać się ciężka na początku ale jest świetna i daje mnóstwo możliwości rozwoju i wiele rzeczy do roboty
Age of Wushu jakoś nie w moim "typie" jest , jakieś wschodnie klimaty/sztuki walki... nie za bardzo ; C
PS: co sądzicie o Aika Online? Ile ludzi gra i czy jest ciekawie?
PS2: zrobiłem trochę miejsca na dysku i susiłem się też na Neverwintera bo ponoć bardzo dobry jest
Witam. Szukam ludzi do gry. Możecie proponować co to będzie za gra, jakoś się dogadamy ważne żeby było z kim pograć (i najlepiej założyć jakąś gildię). Pisać ;D