Cześć, zakupiłem ostatnio GW2, grałem troche samemu ale nuda.
Szukam ludzi chętnych do grania w party
Jeśli ktoś chetny pisać w temacie
Cześć, zakupiłem ostatnio GW2, grałem troche samemu ale nuda.
Szukam ludzi chętnych do grania w party
Jeśli ktoś chetny pisać w temacie
Problem z grą na takim levelu oznacza słaby build.
Piszcie do mnie, Migh Tay, jak będziecie chcieli pomocy.
Gra ktoś na underworld>?
tyż jestem nowy i kiepsko sobie samemu radzę szukam ekipy ale nikt się nie odezwał więc z chęcią dołączę
Problem z grą na takim levelu oznacza słaby build.Piszcie do mnie, Migh Tay, jak będziecie chcieli pomocy.
Ahh Might Tay, widziałem Cię na WvW
No co wy piszecie ;D ja gram Thiefem(15lvl)i może nie jest łatwo ale da się przyjemnie pograć i w pierwszy dzień grania ogarnąłem już polską gildię z mumble gdzie są ludzie w wieku 20+ i o wiele lepiej się gra z takimi ludźmi ;D
Dlaczego wszyscy ida na Blacktide? To jest typowy serwer pve jezeli myslicie o wvw to nie pogracie sobie w wvw na tym serwerze. Sa na samym dole tabeli (ostatni tier)
Mylisz się, Igneel. WvW na BT faktycznie wygląda żenująco, ale jest wciąż wiele aktywnych gildii, które walczą. Więc aż tak źle nie jest.
Maqes, ja jestem codziennie na WvW.
Mogę pograć wspólnie... będę miał motywacje by wbić inżyniera/mesmera ;p
Jak by co pisać do "Xardunek"
Serwer nie ma znaczenia.. od tego jest "Guest".
Też w sumie sobie wrócę do gry nick ,, Eustachy"
robimy gildie?
Bo ja tez wrocilem, i jakos tak samemu smutno mi :<
Ja już jestem w 3 gildiach, tak więc.... nie.
W takim razie jeśli wszyscy graja na Blacktide, można założyć jakieś party albo spotkać sie gdzieś, i sie dogadać już tam. Jak narazie mam mały lvl (chyba 10).
Sciągam już grę 13 GB mam, bd grał 1 raz moze ktoś chce mnie nauczyć ?
@Edit
Pobrane
39 lvl Warrior
nick Genngin
serwer Blacktide
Gildię mam, ale w party chętnie pogram
Sorr za offtop.
Jak mam wbić będąc zielony ten 80 lvl w te 2 tyg? Wszyscy mówią jak to szybko się wbija lvl i zdobywa EQ a ja tego nie czuje Napiszcie mi jakąs rade, albo coś.(Preferuje "albo coś")
no to ja robie tak - patrze gdzie mam "zielony quest" ide w tamtą strone i po drodze robisz cala mape, jak tylko widzisz event, to olewasz to co robisz, chyba ze 20 minut sie wspinales do visty, to juz ja skoncz , i idziesz na event, czesto event zalicza nam serduszka, wiec wiecej expa. i tak sie przesuwasz po kolejnych mapach, wraz z questami. Teraz drugi aspekt co daje duzo expa - craft. Ja robie tak, ze robie sobie mapki 1-15 tam jest copper ore, green wood, i leca itemki z ktorych leci jute scraps. Jak pojde na nastepna mape, gdzie jest juz iron ore, soft wood i wool scraps, to wtedy biore sie za craft. http://www.guildwars...ides/tailoring/ korzystajac z tych poradnikow, przerabiam to co mi droplo na lvl craftu i lvl postaci, na jednym posiedzeniu wbijam z 1-2 lvle. i tak sobie na luzie biegasz po mapie odkrywasz, wydobywasz( aha, nie powiedizalem tego, jak tylko widzisz cos do wydobycia, to wydobywaj
) i expisz
Jesli zmeczy cie explorowanie, to wtedy polecam udac sie na wvw, jak podepniesz sie pod zerga, to exp smiga jak szalony.
a ja wlasnie kurde nie wiem do jakiej gildii isc xD
Lubie jak jest fajna atmosfera, i lubie nolajfic dungi i wvw Przygarnie mnie ktos?
Ja to bym jakas nowa gildie zrobil fajnie by bylo , bo teraz jestem w takiej w ktorej z nikim nie gadam za bardzo
Pomysł z gildia calkiem niezły , ja sie pisze