Ponieważ poprzednia ekipa się rozpadła, a i tak jest wipe to tworze nową drużyne.
Tak więc jak ktoś myśli o grze na "poważnie", niech odezwie się w temacie.
Btw. W poprzednim temacie bez powodu wyzwałem użytkownika Drake, więc sorka
Ponieważ poprzednia ekipa się rozpadła, a i tak jest wipe to tworze nową drużyne.
Tak więc jak ktoś myśli o grze na "poważnie", niech odezwie się w temacie.
Btw. W poprzednim temacie bez powodu wyzwałem użytkownika Drake, więc sorka
Ja się piszę do gry.
Mam taką propozycję, ja w to gram z kolegami ze szkoły (jest nas 3), każdy grę ogarnia, więc może się połączyć? Taka mała wioska co wszyscy sobie pomagają.
Razem z Warcraftem postanowiliśmy połączyć siły, tak więc jest nas 5, a za maksymalny próg osób uważamy 10 (może jakiś wyjątek się dla dobrych graczy zrobi). Tak więc chętnych proszę o szybki zapis.
Nie ma sprawy
Ja też chętnie dołączę,lecz jest jedno małe ,,ale''.Problem w tym że grałem w nią jakiś czas temu i za bardzo jej nie ogarniałem(ogarniałem,lecz w niedużym stopniu)więc przydałby się jakiś mentor.Jeżeli takowy znalazłby się to nie ma problemu.
Chętnie bym zagrał lecz jestem w to jak na razie słaby więc musielibyście mi troszkę wytłumaczyć.
Jak już tłumaczyłem, jestem z kolegami w tą gierkę obcykany, dlatego też pomoc będzie dla każdego w miarę możliwości.
Dobra, przybliżona lista:
-Warcraft
-Ja
-Mrozur
-Zloty147
-Darksed
-Grymcio
-Ishinori
(ta dwójka odemnie)
-Landrynka
-Bumshaker
-Matis
-(*)Sejmara
-(*)
Symbolem (*) są oznaczone miejsca dodatkowe.
Pytanko do użytkownika Warcraft947:
Kiedy możemy się spodziewać startu drużyny(w przybliżeniu,zakładając że lista będzie ukończona)?
Gra nie powala ale sie przyłącze.
Tu mogę odpowiedzieć za Warcrafta: Lista nie musi być ukończona, może dojść ktoś później. Będzie podany mój, bądź jego HS i tam wszyscy będą dochodzić. Zaczynamy do 12h po starcie serwera (zależy kiedy on wystartuje).
@Matis: chodzi o aktywną grę, jak będziesz 5razy, a potem sobie odpuścisz to to nie ma sensu.
Ja chetnie pogram, ale gram dopiero jeden dzien(Szybko sie ucze).
Warcraft a o mnie zapomniałeś ?
Oczywiście pisze się do ekipy.
Ja z Warcraftem jestem już umówiony na miejsce w drużynie ;D
Jeszcze prawdopodobnie dojdą 2 osoby ode mnie.
Ja się pisze. Lecz mam parę pytań,ale to już w grze.
Ja jednak odpadam nie będę miał czasu na gre.
Ja bym chciał spróbować, grałem trochę, ale średnio mi szło, chętnie wrócę, by się w niej podszkolić
Mnie znasz i wiesz że też gram Kubek pisze
Pytanko do użytkownika Might Tay:
Czy role w wiosce będą podzielone?
Ja bym poprosił by ktoś się ze mną skontaktował przez, by poćwiczył ze mną grę przed oficjalnym rozpoczęciem by nie było, że będę bardziej przeszkadzał niż pomagał.
Moja gg: 12923026