Jak w temacie, najlepiej by zgłaszały się osoby które nieco gre ogarniają, ale newbie teŻ można poniańczyć. Jak masz zamiar pograć z 4-5 ni i odejść, to możesz wyjść z tego tematu. Szukam zgranej ekipy na dłuższy okres czasu.
Ekipa do Haven & Hearth
nic nei chce mowic ale chyba nie znajdziesz nikogo do tej gry , jak ja widze to Tibia lepiej wyglada:/i pewnie grywalnosc xx mneijsza
@Bladek - istny z Ciebie jasnowidz ! A na serio: nie znasz się na rzeczy - więc twoje wypowiedzi są tutaj zbędne.
@topic:
Ilu ludzi już zebrałeś ?
Czy w grę wchodzi komunikacja przez TS (czy coś podobnego) ?
Widze że w gre w ogóle nie grałeś, to po co się wypowiadasz? Coś takiego pod ban nie podchodzi?
Widze że w gre w ogóle nie grałeś, to po co się wypowiadasz trollu? Coś takiego pod ban nie podchodzi?
Twoja wypowiedz raczej podchodzi tak .
Troolu ? widze jak wyglada gra i komentuje...
Zobacze jak wyjdzie z ekipą do Dawntide jeżeli się nie uda to może dołączę.
W grze doświadczenie w miarę duże mam na W4 byłem w dość dobrej wiosce winterfell kto kojarzy nazwę wie o co chodzi.
Znaczy się TS w przypadku takiej gry jak H&H jest raczej zbędny. No ale jak tak bardzo będą ludzie chcieli to czemu nie.
Na razie nie mam nikogo, namawiam starych kumpli z którymi kiedyś grałem, i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Chętnie się zainteresuję na nowo tą grą, kiedyś próbowałem trochę grać ale samemu nudno
OK więc kiedy zaczynamy bo coś widzę że zainteresowanie dawntide jest nikłe
też się dołącze
Ok, robie konto, napiszcie na moje gg 808277 podam wam HS, i mozemy grac.
Jak w temacie, najlepiej by zgłaszały się osoby które nieco gre ogarniają, ale newbie teŻ można poniańczyć. Jak masz zamiar pograć z 4-5 ni i odejść, to możesz wyjść z tego tematu. Szukam zgranej ekipy na dłuższy okres czasu.