Szukam ludzi którzy chętnie by zagrali w Jade Dynasty(jeśli proponujesz coś innego pisz pw lub gg ;D). Kiedyś już trochę tej grze poświęciłem więc mógłbym pomagać. Chcę by grało się w party i rozmawiało po przez ts3. Pytania proszę kierować na pw lub gg
Ekipa do Jade Dynasty
W sumie to ja gram,a dokładnie mam włączonego bota który sam robi lvl aktualnie mam 52 lvl
Powiem wam tak nie zaczyjancie nawet gry bo po ascendzie nie wyrobicie z kasa . Ceny sa kosmiczne jeden jaden 999 g co daje na max 2-3 serenity ( itemy do ulepszania ktore przy fail refinie nie pala broni a zmniejszaja lvl refinu o -1 a system refinu ma tak niskie raty ze nawet przed asc keidy mozna itemy kupywac od npc z 30 armorow moze uda sie zrobic jeden +6 przy mega szczesciu +7) bez ktorych po ascension nie da sie nic upgradowac bo sety sa cholernie drogie spalenie jednej czesci setu sky touch to wydatek 4-5k a setu st 140+ 10-20k . Chyba ze macie naprawde grubby portfel. Teraz pewnie myslicie skad to wiem mam tam 3 postacie : 2 148+ ascended i jedna 137 asc gram od poczatku open bety (ponad dwa lata) jestem w najsliniejszym ally na serwie Eclipse wiec chyba mozecie wierzyc mi na slowo:) ( tu dowod http://core.perfectworld.com/u/t4l4r ) bez $$ nie macie szans zarowno na pve gdzie do expienie w asc landach potrzbujecie przynajmniej setow hg+8 a o pvp setach nie wspominam bo to juz kosmiczne ceyny rzedu 200k+.Co do gry w party to w tej grze jej nie ma poniewaz jest tylko jedna instancja wymagajaca party wymagnia asc 120+ zeby wejsc realne wymagania to asc 135+ set hg+8 mininalnie aby cokolwiek tam zrobic a reszta czasu to bot , bot ,bot , bot...
Grałem w to na Ob i rok temu. Nie wiedziałem że wszystko się tak diametralnie zmieniło O_o
Może inne MMO ?
A na co sie nastawiacie? PVE PVP? Jesli znajdziecie jakas ciekawa gre z dynamicznym,dobrym pvp chetnie dolacze
Ja bym chętnie zagrał z kimś w Cabala/WoWa na privie/Martial Empires. Co wy na to? ;P
PS. Najchętniej w WoWa, 2 pozostałe to sugestie do których się chętnie dołącze
Raczej PVE. W WOW'a nie chce grać, chciałbym zagrać w coś ciekawego z klimatem. Może Rohan ?
Hmmmm ja też moge w "coś" zagrać.
hmm najlepsze by było coś gdzie IS nie robi różnicy. Jakieś pomysły ?
No ludzie! Żwawiej! Zdecydujmy szybko i w coś zagrajmy... już tak się nudzę.
Szukam ludzi którzy chętnie by zagrali w Jade Dynasty(jeśli proponujesz coś innego pisz pw lub gg ;D). Kiedyś już trochę tej grze poświęciłem więc mógłbym pomagać. Chcę by grało się w party i rozmawiało po przez ts3. Pytania proszę kierować na pw lub gg