Mam takie małe pytanko kto by zagrał w RoMa z jakąs gildią lub coś może razem coś byśmy osiągneli a jak nie to mogę się przejść na grindówki jakie chcecie:)
jak nie wypali oczywiście bo z kolegami z reala chyba wrócimy tak pomyślałem
Mam takie małe pytanko kto by zagrał w RoMa z jakąs gildią lub coś może razem coś byśmy osiągneli a jak nie to mogę się przejść na grindówki jakie chcecie:)
jak nie wypali oczywiście bo z kolegami z reala chyba wrócimy tak pomyślałem
@Offtop: Kristal a zkąd żeś takie japońskie przysłowia wytrzasnął. Też prubuje szukac ale d*pa . Wiem że to twoje znaczy coś w stylu : " Biała twarz kobiety ukrywa wiele defektów" Czy coś takiego Też bym musiał sobie jakieś poszukać ^^
Napisałem już Ci
Silkroad przepełnionymi serwerami, więc poczekam aż ktoś jeszcze zaproponuje coś sensownego.
Serwery już nie są przepełnione. Status serwerów możesz sprawdzić na: http://www.rev6.com/servercapacity/
Ja też grałem z kumplem w LC i nie ma sensu w to pykać. Po 100 lvlu tylko is daje Ci możliwość lvlowania ( chyba, że coś się zmieniło). W sumie na Silka lub Dekarona mogę się pisać, tylko w sumie w te tytuły grałem mało, wieć potrzebny ktos kto pomoże ogarnąć. Ja jeszcze od siebie mogę polecić SUN'a. Akurat tam jest w dużo dungów do gry zespołowej. Ale decyzja należy do Was
Może do seal online :D ?
Ja tam mogę zagrać i w LC.
ALe inne giery też się piszę tylko , że małe doświadczenie mam w MMO torszkę w L2 pograłem i LC
Pisze się ktoś na RoM'a od 1 lvla?? POgrać dla fun'u:) Zapraszam serdecznie:)
Nuda mnie gryzie, także też z chęcią zagram.
Tylko wymyślcie w co... ja bym zagrał w Dekaron, Martial empires, SUN.
DObra.... żeby nie zakładać nowego tematu to powiem krótko:)
Kto zagra w jakąś grindówkę chodzi mi o to żeby był wspólny exp i misje oraz najważniejsze ts3 i wszyscy start od 1 lv:)
Ja chętnie zagram tylko powiedz w co
Ja jestem za Rohanem i Dekaronem, ale to tylko moj wybor. Piszcie swoje prop.
Chętnie zagram w LC lub Dekaron
Podawajcie swoje propozycje:)
@EDIT Przepraszam że jestem taki nieznośny ale cały czas szukam ekipy do jakiejś gry aby zostać w niej na dłużej a nie po 1 tyg .... rozpad;/
Jak coś to mam w DK 71 Azure, także jestem nieco w temacie.
Gildia mi się rozpadła i przestałem grać, mogę wrócić.
Kasinael to dobrze się składa od jutra moglibyśmy zacząć ALe oczywiście od 1lv tak?? Bo jak ty zostaniesz na 71lv to odpadam
Wytlumaczyłbyś mi nieco grę zebralibyśmy jeszcze jakąś ekipę
Mam kanał ts3 więc z gadaniem nie ma problemu:)
Więc ja już zasysam jak ktoś jeszcze zechce z nami pograć to zapraszam:)
Ja oczywiście że od 1-szego lv, tylko problem w tym że będę miał dopiero jutro lub dziś wieczorem
Moi bracia (3osoby) i kolega może zagrają, także jak coś to ci odpiszę.
Ja grałem w Dk już 7 razy także sądzę że jestem w temacie, pomóc z zadaniami oraz podpowiedzieć builda mogę
Podzielę się kasą każdy będzie miał dobry start, i sądzę że później zrobimy gildię tak dobrą jak moja poprzednia
Tylko jest jeden problem- mam 14 lat... lecz jeśli wam to nie przeszkadza to sądzę że będziemy się dobrze bawić.
No to zapowiada się świetna zabawa:)
Jeśli chodzi o wiek mi to kompletnie nie przeszkadza zresztą sam mam 15 lat^^
Mi Dekaron ściągał się ze 3,5h i właśnie będę go patchował LAe zaczekam na Ciebie bo sam nie lubie zaczynać ;p
Ja grałem tydzień temu w Dekarona dobiłem 20 lvl i przestałem, samemu nudno. Z kimś w Dekarona, Silkroada lub Rohana z chęcią zagram.
Dobra sądzę że gramy w Dekarona. Ja dopiero zaczynam ściągać ( 1,5H sie ściągnie) i myślę że o godzinie 16-17 można będzie startować. Kanał TS3.. Hmm co do tego możemy wejść na TS3.pl i iść na Publica, lub poprosić o założenie kanału.
Mogę z wami w coś pograć :] moje gg: 11865182 napisz :]
Ostatecznie Dekaron ? to ja powoli ściągam...
Jeśli dekaron no to gramy ;D
mam go już na kompie chyba od 4 miechów :]
mówcie serwer i gramy