Ekipa do jakiegoś MMO

Mam takie małe pytanko kto by zagrał w RoMa z jakąs gildią lub coś może razem coś byśmy osiągneli a jak nie to mogę się przejść na grindówki jakie chcecie:)

jak nie wypali oczywiście bo z kolegami z reala chyba wrócimy tak pomyślałem :)

@Offtop: Kristal a zkąd żeś takie japońskie przysłowia wytrzasnął. Też prubuje szukac ale d*pa . Wiem że to twoje znaczy coś w stylu : " Biała twarz kobiety ukrywa wiele defektów" Czy coś takiego Też bym musiał sobie jakieś poszukać ^^

Napisałem już Ci :D

Silkroad przepełnionymi serwerami, więc poczekam aż ktoś jeszcze zaproponuje coś sensownego.

Serwery już nie są przepełnione. Status serwerów możesz sprawdzić na: http://www.rev6.com/servercapacity/

Ja też grałem z kumplem w LC i nie ma sensu w to pykać. Po 100 lvlu tylko is daje Ci możliwość lvlowania ( chyba, że coś się zmieniło). W sumie na Silka lub Dekarona mogę się pisać, tylko w sumie w te tytuły grałem mało, wieć potrzebny ktos kto pomoże ogarnąć. Ja jeszcze od siebie mogę polecić SUN'a. Akurat tam jest w dużo dungów do gry zespołowej. Ale decyzja należy do Was ;)

Może do seal online :D:D ?

Ja tam mogę zagrać i w LC.

ALe inne giery też się piszę tylko , że małe doświadczenie mam w MMO torszkę w L2 pograłem i LC ;)

Pisze się ktoś na RoM'a od 1 lvla?? POgrać dla fun'u:) Zapraszam serdecznie:)

Nuda mnie gryzie, także też z chęcią zagram.

Tylko wymyślcie w co... ja bym zagrał w Dekaron, Martial empires, SUN.

DObra.... żeby nie zakładać nowego tematu to powiem krótko:)

Kto zagra w jakąś grindówkę chodzi mi o to żeby był wspólny exp i misje oraz najważniejsze ts3 i wszyscy start od 1 lv:)

Ja chętnie zagram tylko powiedz w co

Ja jestem za Rohanem i Dekaronem, ale to tylko moj wybor. Piszcie swoje prop.

Chętnie zagram w LC lub Dekaron :)

Podawajcie swoje propozycje:)

@EDIT Przepraszam że jestem taki nieznośny ale cały czas szukam ekipy do jakiejś gry aby zostać w niej na dłużej a nie po 1 tyg .... rozpad;/

Jak coś to mam w DK 71 Azure, także jestem nieco w temacie.

Gildia mi się rozpadła i przestałem grać, mogę wrócić.

Kasinael to dobrze się składa od jutra moglibyśmy zacząć:) ALe oczywiście od 1lv tak?? Bo jak ty zostaniesz na 71lv to odpadam

Wytlumaczyłbyś mi nieco grę zebralibyśmy jeszcze jakąś ekipę :)

Mam kanał ts3 więc z gadaniem nie ma problemu:)

Więc ja już zasysam jak ktoś jeszcze zechce z nami pograć to zapraszam:)

Ja oczywiście że od 1-szego lv, tylko problem w tym że będę miał dopiero jutro lub dziś wieczorem

Moi bracia (3osoby) i kolega może zagrają, także jak coś to ci odpiszę.

Ja grałem w Dk już 7 razy także sądzę że jestem w temacie, pomóc z zadaniami oraz podpowiedzieć builda mogę

Podzielę się kasą każdy będzie miał dobry start, i sądzę że później zrobimy gildię tak dobrą jak moja poprzednia :)

Tylko jest jeden problem- mam 14 lat... lecz jeśli wam to nie przeszkadza to sądzę że będziemy się dobrze bawić.

No to zapowiada się świetna zabawa:)

Jeśli chodzi o wiek mi to kompletnie nie przeszkadza zresztą sam mam 15 lat^^

Mi Dekaron ściągał się ze 3,5h i właśnie będę go patchował:) LAe zaczekam na Ciebie bo sam nie lubie zaczynać ;p

Ja grałem tydzień temu w Dekarona dobiłem 20 lvl i przestałem, samemu nudno. Z kimś w Dekarona, Silkroada lub Rohana z chęcią zagram.

Dobra sądzę że gramy w Dekarona. Ja dopiero zaczynam ściągać ( 1,5H sie ściągnie) i myślę że o godzinie 16-17 można będzie startować. Kanał TS3.. Hmm co do tego możemy wejść na TS3.pl i iść na Publica, lub poprosić o założenie kanału.

Mogę z wami w coś pograć :] moje gg: 11865182 napisz :]

Ostatecznie Dekaron ? to ja powoli ściągam...

Jeśli dekaron no to gramy ;D

mam go już na kompie chyba od 4 miechów :]

mówcie serwer i gramy