Ekipa do jakiegoś MMO

HEJ:) poszukuję ekipę do zagrania sobie w jakieś mmorpg chciałbym wkońcu nie grać we wszystko sam tylko z ludzmi którzy troszke ogarniają:) Może jakaś gildia wspólne questy lub co tam chcecie mogę się dostosowac:)

- Mam ts3 możemy pogadać

- Chciałbym żeby było to jakieś mmorpg 3d więc jeśli ktoś chce zagrac w fps lub inne to nie tu :)

- W miare grafika troche pvp i questy :)

Piszcie swoje tytuły może wybierzemy coś wspólnie:)

Jeśli masz komunikator głosowy i mikrofon oraz 16+ wiek zapraszam do wspólnej gry Rune of Magic niedawno nowa gildia powstała i wszyscy zaczeli razem od 0 czyli byś miał z kim grać :D kontak napisz do "Whos" w grze będe codziennie po 20.00 lub na moje GG 32222401

Powiem że to nie głupi pomysł może namówiłbym moich kumpli ze szkoły i byłby ładny team kiedyś jak powstał RoM w Polsce miałem 55 lvl mag więc troszkę znam grę i nie wiem czy nie zostać na tamtym magu bo full kasy w IS mi poszło na jakim servie gracie????

@REFRESH

Z chęcią w jakoś grindówkę. Polecam Dekaron, Silkroad online. Pograłbym w MU, ale mi nie działa powód napisałem w temacie.

Zgadzam się z kristalem, lepiej zbierzcie ekipę do jakiejś grindówki, bo o wiele lepiej gra się w pt. Jeśli wybierzecie coś sensownego to i ja się dołączę i zrobię przerwę z RoMem. :)

Tak już lekko poza tematem. Sancio, jak szukasz ekipy to nie musisz w każdym temacie wszystkim polecać RoM'a, bo zaczyna to wyglądać jak spam..

Sory Jogurt ale ja nie polecam w każdym temacie RoMa poprostu pasuje mi do opisu a polecam takze inne gry...

Witam Sancio pisałem ci na gg ale napisze też tutaj.Lepiej może zagramy w LastChaos?Fajna gra nawet szybko się expi i nie graja tam 12-latki którzy wyzywają.Grałem w LC kiedyś ale przestałem teraz mi się nudzi.Na ta grę nie trzeba dużo zł wydawać chyba że ktoś chce być nie pokonany itd.Jak chcecie ja jestem chetny zaczać nawet już dziś grać.Szukam osób z ts'em 3 albo 2 no ale 3 lepsza bo jak 3 osoby mowią na raz to nie harczy i mozna odróżnić kto co mówił.

Kto chce zagrać pisać na gadu gadu lub tutaj.

Dla mnie LastChaos odpada. Z kimś gra się w grindówki przyjemnie. Ja już przedstawiłem propozycję, składajcie może wpadnie jakaś ciekawa gra.

Ja się na Silkroad piszę :D tylko na normalnym serwie i każdy euro?:D

Sancio jak Ty tak grasz i szukasz friendow jak w FW to gratuluje kariery...

Proponuję na Caspianie mam tam 19 lvl Warriora. Mogę pomóc z pieniędzmi i lvlingu do mojego lvlu.

kristal czemu lc dla ciebie odpada? nie podoba ci się? wszystko ładnie idzie.

odpycha mnie kiedyś w niego grałem. Zresztą gra jest po Polsku czyli przyciąga dzieciarnie.

odpycha mnie kiedyś w niego grałem. Zresztą gra jest po Polsku czyli przyciąga dzieciarnie.

Mylisz się tam moze gra pare dzieci no na 3 milionów graczy to co 5 gracz ma 12 lat .Gra jest fajna tylko trzeba umiec w nią grać ja miałem 90 lvl i sprzedałem wszystko,a gralismy z 10 z niebrowa mieszkalismy koło siebie teraz wszyscy się porozjezdzali do szkół do innych miast i nie ma jak grać,a nudno jest więc postanowaiłem ttuaj napsać bo myślę ,że ktoś się skusi i zagra zemna w tą grę.

Sory Grafi0 ale co Cie to obchodzi..... zresztą offtop więc nie widzę potrzeby tego posta.....

Co do gier w LC kiedys grałem i nawet niezłe było tylko że chyba nie było z kim grać i odpadło...

Mnie LC odrzuca polską wersją a Silkroad przepełnionymi serwerami, więc poczekam aż ktoś jeszcze zaproponuje coś sensownego.

Sory Grafi0 ale co Cie to obchodzi..... zresztą offtop więc nie widzę potrzeby tego posta.....Co do gier w LC kiedys grałem i nawet niezłe było tylko że chyba nie było z kim grać i odpadło...

Sancio ja tez przestałem przez to ,że nie było z kim grać ,a samemu troszke nudno :)!

Sancio no to zapraszam na gadu gadu napisałem do ciebię na to co podałeś po lewej stronie pisze twoje gadu gadu jak nie to napisz na moje co jest podane po lewej stronie ja juz gre sciagam jak nie to bede skazany grac sam :) ale licze na ciebe!

Jezeli chcecie totalna Grindowke zapraszam do gry w Flyff'a ( cukierek), ale gra naprawde wciąga ( moge na poczatku pomoc, bo ma buffera ) , a potem wejde na 2 postac i podexpie bo mam postać AoE . :] Serwer Clockwork. ( TS3, lub Venta sie załatwi , mam + 16 ^^ )

@Offtop: Kristal a zkąd żeś takie japońskie przysłowia wytrzasnął. Też prubuje szukac ale d*pa :D. Wiem że to twoje znaczy coś w stylu : " Biała twarz kobiety ukrywa wiele defektów" Czy coś takiego :D Też bym musiał sobie jakieś poszukać ^^

perfect world proponuje ;d