tak, zbieram ekipe do jakiejs strezalninki, dajecie propozycje, zbieramy grupe, i gramy!
Ekipa do jakiegos mmofps
Może CrossFire lub CombatArms? Ewentualnie BFheroes lub BFP4F.
Może CrossFire lub CombatArms? Ewentualnie BFheroes lub BFP4F.
Serio chcesz w ten azjatycki shit grać? Polecam Tribes Ascend, gra w to sporo osób z forum.
za slaby komp, po za tym open beta sie koniczy a gra bedzie kosztowala 9dych
CRIME CRAFT może w to
@Warcraft947 Może shit, ale mi sie fajnie grało. A co do Twojej propozycji to jestem na TAK. Chciałem spróbować w zagrać ale niebyło z kim.
APB na EU2 !
Tribes: Ascend będzie cały czas darmowy, ale z mikropłatnościami. Też piszę się do tej gry.
jak chcecie grac tribes to zrobcie wlasny temat, bo pisalem ze na moim kompie nie ruszy
sefir podaj parametry zara się coś obmyśli
2giga ram, intel core 2 duo 3.00 Ghz, Nividia gefroce 8600gt 256 mb
Pierwsze primo polecam grę Micro Volts.Małe wymagania,kreskówkowa grafika.
Drugie primo jak macie sprawdzać czy gra pójdzie na danym kompie polecam serwis Can you Run It,wystarczy wpisać cyri w google.
Drugie primo jak macie sprawdzać czy gra pójdzie na danym kompie polecam serwis Can you Run It,wystarczy wpisać cyri w google.Jak ta stronka to są kity, sprawdza tylko parametry wpisane, nie ma tam nawet ani jednego normalnego algorytmu. "Wyszukiwarka" po prostu porównuje tylko ze sobą tekst. Tak samo jakby ktoś przeczytał minimalne i maksymalne wymagania gry i porównał to ze swoimi, jak grafa ma 1gb a potrzeba 512 to już jest dobrze, nawet jeśli ta 1gb jest o 10 razy słabsza od tej wymaganej.
Ja także piszę się na wspólną grę, pod warunkiem że zaproponujecie coś co mnie zaciekawi. (:
może global agenda ? gra bardzo wymaga pracy zespołowej
Również się dopisuję, ale będzie zależeć też w jaką grę zamierzacie grać. Ja bym stawiał na gry (tak jak Eustachy napisał) gdzie będzie się dana gra opierać na pracy zespołowej.
sefir hopie każda gra f2p mmofps jaka nrazie jest pójdzie ci śmiało także bać się nie musisz mam kumpla co ma kompa 2 razy gorszego od ciebie a śmigają mu wszystkie f2p
global ascen mi nie dziala bo wyskakuje "pojawil sie proeblem z aplikacja globalascend.exe"
dawac propozycje jeszcze to zrobie glosowanie
co to za gra global ascen ?
Polecam BFP4F strasznie wciąga jak ktoś by się zdecydował niech da znać pokaże co i jak
to jak w którą gre gramy ?