Ekipa do jakiegos MMORPG!

A wiec, chodzi o to iz jestem w poszukiwaniu gry dla siebie, lecz po tak dlugim czasie poszukiwania stwierdzam iz nie ma sensu grac w jakiekolwiek gry samemu xD bo sie szybko nudza. Wiec tu wychodze z propozycja czy ktos ma ochote pograc w jakas gre ? chodzi o to abyscie podali jakies tytuly i zrobimy ankiete. w Co bedzie najwiecej osob w to pojdziemy grac xD ucieszylbym sie gdyby to byl grind + otwarty swiat :)

tez szukam takiej gry ale njblizsza sensowna opcja to l2 server rpg club ale do tego jeszcze meisiac.. Mozna tez w allodsa pogra ale chyba na eu bo na PL server jest chyba na wymarciu , moze jeszcze jakies inne propozycje

Też bym poszukał :D wymagania takie same co Jukat

1)Taki temat był ledwie co, a najwięcej propozycji było na Talisman Online i Aion'a.

2)Osobiście gram teraz w Talisman Online oraz oczekuję na RaiderZ(można dalej czekać i zorganizować się w jakiejś gildii, jedną mi nawet proponowano co do RaiderZ, na Talismanie natomiast jestem w gildii i nie będzie problemu z dołączeniem.)

3)Powtarzam się już propos Talismana itd. ale najwyraźniej nie spotkałeś się z tamtym tematem.

4)Jeśli szukasz otwartego świata i grindu polecam Perfect World, zwłaszcza, jeśli chcesz zrobić ankietę, to możesz dodać tą grę do ankiety, bo na prawdę była swego czasu ciekawa, aktualnie posiada większą ilość postaci, a biorąc rasę elfów możesz również swój upragniony świat przemierzać na skrzydłach, więc... jakby to powiedzieć, nie będę się specjalnie rozpisywał, najlepiej, jeśli sam sprawdzisz, ogólnie nie podałeś dużo informacji, ale otwarty świat + grind na pewno znajdziesz w PW, choć misje też się znajdą, zwłaszcza przy początkowych lvlach ;)

5)Zainteresowany Talismanem Online? Gildia EXTREME, server Light and Darkness, zapraszam i zachęcam do czekania na RaiderZ :)

coz ja sobie odpalilem allodsa , i to co ludzie pisza ze jest pusto to smiechu warte...ludzi jest wszedzie pelno po stronie ligi w imperium troche mniej.

A wiec, chodzi o to iz jestem w poszukiwaniu gry dla siebie, lecz po tak dlugim czasie poszukiwania stwierdzam iz nie ma sensu grac w jakiekolwiek gry samemu xD bo sie szybko nudza. Wiec tu wychodze z propozycja czy ktos ma ochote pograc w jakas gre ? chodzi o to abyscie podali jakies tytuly i zrobimy ankiete. w Co bedzie najwiecej osob w to pojdziemy grac xD ucieszylbym sie gdyby to byl grind + otwarty swiat :)