Witam. Szukam chętnych ludzi do pogrania w jakiegoś mmorpg. Obecnie nie mam żadnego na myśli więc jestem otwarty na propozycje . Pozdrawiam.
Ekipa do jakiegoś
Ja bym mógł zagrać w WOW na jakimś privie lub mogę słuchać propozycji.
Knight online proponuje
Widząc Gameplaye mogę zagrać w knight jak się zbierze więcej osób.
Zamiast rozmawiać o zbieraniu ekipy, radzę po prostu ściągnać grę i grać. Zbieranie zawsze kończy się tym, że zgłosi się multum osób a grają 3, a takie coś mija się z celem. Jeśli zdecydujecie się na WoW'a na privie to zapraszam na ToD, mamy tam pożądną gildię i pare osób z forum. W gildii jest ok. 140 osób i sporo doświadczonych 80 chętnych do pomocy.
Weee... Ja gram prejem mam 9 lvl mam też na 1 lvl warriora więc nic nie szkodzi. Polecam carniac-west gra tam najwięcej polaków. Przypomnę że na tej grze można zarobić, gówniany itemek np. ring kosztuje do kilkuset zł i ludzie sprzedają pojedyncze itemki. Przykład http://allegro.pl/knight-online-carnac-west-priest-81-lvl-i1562848277.html
Ja zapraszam do rappelz. Aktualnie szukam ludzi do wspólnej gry i gildii. Temat mój znajduję się parę tematów niżej.
Możliwe, że w najbliższym czasie spróbuję Knighta, ale nie obiecuje, bo nie wiem jak będzie z wowem. Jak w Knight'cie wygląda społeczność? Ile ludzi gra? Ilu polaków? Spotykane są Neo kidy? ; )
Wbijaj na WoA ( War Of Angels).
Hmm widzę że parę osób chce zagrać w Knight Online, więc można pograć . Zaraz ściągnę klienta.
Przed chwilą grałem po raz pierwszy . Gra masa ludzi, polaków też troche jest (widziałem nicki np. XeahPL itd). Zrobiłem postać po stronie ludzi, klasa magican. Chyba zostanie przy KO na dłużej
.
Witam. Szukam chętnych ludzi do pogrania w jakiegoś mmorpg. Obecnie nie mam żadnego na myśli więc jestem otwarty na propozycje . Pozdrawiam.