Ekipa do Knight Online

Witam, z racji, że na serwer Europe niegdy nie da się wejść poszukuję grupki ludzi chętnych do gry na Callisto.

Rasa El-Morad

Gry chyba nikomu nie trzeba opisywać bo to klasyk a przez temat z "Szaraczkiem" myślę, że stała się bardzo popularna.

Od Graczy wymagam tylko ogólnego ogarnięcia ;]

Celem jest stworzenie zgranej ekipy czy Gildi, z którą będzie można poganiać na instancje i pvp eventy.

http://www.knightonlineworld.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=263

Tutaj macie taki podstawowy poradnik rozwoju postaci.

Pozdrawiam i zachęcam do gry ;]

Ja bym pograł tylko wiesz mam parę pytań ;d np. :

1.Czy dużo ludzi gra ogólnie w Knight Online i polaków.

2.Czy opłaca się wogóle zaczynać grę bo to jest klasyk i wiadomo może być mało ludzi lub każdy pro elo koxu ;p

3.Na jakim serwie gra naj. polaków itp.

4.Czy nie będzie tam botów itp i jakiś koxów.

To chyba wszystko , jeśli odpowiedzi będą przekonujące to napewno zagram :)

Ja chętny oczywiście mam w grze 43 lvl i ciągle rośnie :) Postaram się również odpowiedzieć na pytania na, które niejako znam odpowiedź :)

1. Polaków gra raczej średnio puki co bo mało jest tutaj tego hmmm promowania produkcji. Wystarczyła by reklama tu i tam a liczba wzrośnie. Ogólnie ja przest te 43 lvl mało widziałem polaków. Większość rzuciła się na Europe ale tam jest praktycznie ciągle Full serwer. Moim zdaniem w końcu doprowadzi to do tego, że większość graczy nowych w tym PL przejdzie na inne serwery mające większą liczbę miejsc wolnych.

2. Gra się dość szybko bo naprawdę lvl leci sprawnie, itemki dropią w miarę dobrze, z goldem też nie najgorzej a jestem również nowicjuszem. Najtrudniej jak dla mnie ogarnąć ulepszanie itemków, craft i wartość itemków. Tutaj ja również leżę.

3. Najwięcej polaków gra raczej na Europe ale tam nie wciśniesz się w godzinach popołudniowych czyli w czasie kiedy większość z nas wraca ze szkoły. Moją wizję zaludnienia podałem wyżej.

4. Koxy są bo wiadomo część tych najlepszych europejczyków z US przeszło, ale da się wszystko ogarnąć. Botów puki co nie zobaczyłem. Wszystko jest do ogarnięcia tylko trzeba troszkę czasu na forum przysiadać i obczaić cenniki itemków. Jak ma się kasę i pojęcie o craftingu to gra jest naprawdę przyjemna. Puki co dla mnie jest również mimo tego, że nadal nie do końca się łapię tu i tam :)

A teraz coś ode mnie. Gra jest warta uwagi z takiego jednego powodu. EU jest nowy. Ceny postaci są dość wysokie a rynek nie jest takimi charami przepchany wiec to dobra okazja, żeby troszkę sobie zarobić na wysokim poziomie w fajnym eq.

Ja oczywiście się piszę do gry, gram postacią robioną właśnie pod sprzedaż ale postaram się z wami spędzać możliwie dużo czasu. Dobijacie 30 poziomy i pomogę wam w grze bo party jest od 30-72 później :)

Przekonałeś mnie :) Już ściągam a tam jest jeden duży serwer w tym Europe ? Bo niedawno wyszło, a jeśli nie to na jakim mi radzicie ?

Serwera Europe nawet nie bierz pod uwagę granie 15 min dziennie to lipa nie granie. Lepiej pograć właśnie na tym Callisto. Ja tu gram i nie ma problemów z wbiciem. Tylko wieczorami w niedzielę są kłopoty.

tylk o jakbyscie nie zauwazyli.....EU jest nowy i tam sa ceny wysokie za postacie i tam gra najwiecej graczy...a pchanie sie gdzie indzije nie idzie w dobrzej mierze....jak grac to jedynie eu...a czekanie 10 min na wbicie to chyba niezbyt dlugo

Mam jeszcze jedno pytanie.Czy w grze się grinduje czy wykonuje się questy ? Jak to jest ? :P

Robisz questy, które polegają na grindzie :)

Do 60 lvl robisz questy, później ostryyyy grind na potworkach.

Chętnie z wami pogram. Dajcie tylko namiary na jakiś komunikator czy coś.

Piszcie narazie na GG albo w grze nick Vojteck.

Dzisiaj zakładam Gildie, niedługo zmontam nam jakiegoś ts'a.

Zapraszam do Gry jeszcze raz myślę, że na tym serwerze na prawde jest sens grać.

Wy mówicie serio że teraz tyle ludu gra w KO ?

Tak mówimy serio, w wersję EU tłucze masa ludzi. A co do serwera. Callisto czy Europa to żadna różnica. Wystarczy troszkę czasu a i tutaj będą ludzie.

ZGŁASZA SIĘ NA STANOWISKO zielakPL

:D

Dzisiaj może od 21 będę grał i jadyma z tym koksem

Ja też będę grał :) Założyłem już postać :) Nick: Ashelos

Dobrze, że tyle chętnych. Ale musicie troche poczekać na Gildie (2-3 dni max!)

Puki co piszcie na GG, ja sobie każdego zapisuje i jak będzie Guild to invy rozdam.

Nie moge sie zalogowac macie tez problemy zrobilem konto loguje sie na stronie ale w grze pisze ze zle haslo podalem...

Klan stworzony. Piszcie w grze (Vojteck) albo GG. Rozdam invy.

W Grze jestem od teraz do późna, postać będzie stała więc PM!!

ja grałbym ale kurcze zainstalowałem,spatchowałem klikam START , na dole w prawym rogu ten HackShield sie ładuje i załadować się nie może , pójdzie troszke z 1-2% i dalej nic.

Ja mogę sprzedać konto :)