Ja chętny oczywiście mam w grze 43 lvl i ciągle rośnie
Postaram się również odpowiedzieć na pytania na, które niejako znam odpowiedź ![:)]()
1. Polaków gra raczej średnio puki co bo mało jest tutaj tego hmmm promowania produkcji. Wystarczyła by reklama tu i tam a liczba wzrośnie. Ogólnie ja przest te 43 lvl mało widziałem polaków. Większość rzuciła się na Europe ale tam jest praktycznie ciągle Full serwer. Moim zdaniem w końcu doprowadzi to do tego, że większość graczy nowych w tym PL przejdzie na inne serwery mające większą liczbę miejsc wolnych.
2. Gra się dość szybko bo naprawdę lvl leci sprawnie, itemki dropią w miarę dobrze, z goldem też nie najgorzej a jestem również nowicjuszem. Najtrudniej jak dla mnie ogarnąć ulepszanie itemków, craft i wartość itemków. Tutaj ja również leżę.
3. Najwięcej polaków gra raczej na Europe ale tam nie wciśniesz się w godzinach popołudniowych czyli w czasie kiedy większość z nas wraca ze szkoły. Moją wizję zaludnienia podałem wyżej.
4. Koxy są bo wiadomo część tych najlepszych europejczyków z US przeszło, ale da się wszystko ogarnąć. Botów puki co nie zobaczyłem. Wszystko jest do ogarnięcia tylko trzeba troszkę czasu na forum przysiadać i obczaić cenniki itemków. Jak ma się kasę i pojęcie o craftingu to gra jest naprawdę przyjemna. Puki co dla mnie jest również mimo tego, że nadal nie do końca się łapię tu i tam ![:)]()
A teraz coś ode mnie. Gra jest warta uwagi z takiego jednego powodu. EU jest nowy. Ceny postaci są dość wysokie a rynek nie jest takimi charami przepchany wiec to dobra okazja, żeby troszkę sobie zarobić na wysokim poziomie w fajnym eq.
Ja oczywiście się piszę do gry, gram postacią robioną właśnie pod sprzedaż ale postaram się z wami spędzać możliwie dużo czasu. Dobijacie 30 poziomy i pomogę wam w grze bo party jest od 30-72 później ![:)]()