Dzis wsystartowalem na tym servie . Bez problemowo mozna w 1 dzien wbic 3 postacie na 85 wraz z cetrami ( expilem 2 boxy spojlem ) i przynajmiej jeden set verpera zcrafcic . Wiec nie jest zle .
Ekipa do Lineage 2 (High Five x20)
bo serwery x20 bierze na poważnie troszkę powagi zachowujecie się jakbyście nigy nie grali na prywatnych serwerach. Przede wszystkim jeżeli chce się pograć dłużej to szukamy serwera do ma 10x raty i jedynymi serwerami które mi przychodzą do głowy to l2dex lub RPG CLUB a chyba od 1.12.13 startuje l2extrem też całkiem fajny serwer. Resztę serwerów możecie tylko uważać za tymczasowe i max na miesiąc a ogólnie to polecam globala.
Wszystko w porządku :-) Każdy ma swoje zdanie. Global jest zepsuty do szpiku kości. Brak odpowiedniej społeczności. Gra straciła klimat i tą moc którą możemy przeżyć na poprzednich kronikach.
Brak dobrego PK
Redukcja klas postaci
Wielkie ułatwienie w stosunku do zbierania sprzętu i lvlowania postaci
Questowanie
To tylko kilka czynników z wielu które uważam za niszczenie takigo epickiego tytułu jak Lineage 2.
Ostatnio grałem na offie wbilem tam 85 lvl ale się tam nic ciekawego nie działo. Praktycznie zero pvp. Hitniesz kogoś a on i tak tobie nie odda. To juz poprostu nie nasz stary piękny l2 co kiedys sie grało. Na serwerze L2 Tales gram od kilku dni z Klanem Fenix Polska. W kilka dni mozna sie uzbrojić w s80. Hmm a co mogę powiedzieć o pvp ? My już od 1 lvl się napierdzielamy. Kogo hitniesz to odrazu tobie odda nie tak jak na offie. Co prawda ostatnio trochę przesadziliśmy z pvp w cata xd bo potem przez kilka godzin inna gildia (all w s84) pekowala nas jak tylko wbijaliśmy do środka xd.
To wszystko z mojej strony i zapraszam na serwer i do Klanu Fenix Polska
No i się rozkręciliśmy. Po tym czasie mogę stwierdzić, że serwer naprawdę rewelacyjny. Panuje miła atmosfera wśród graczy. Nie jest łatwo się dorobić czegoś i nie jest łatwo o pozycję na serwerze. Pomijając te fakty mamy już ally, większość osób ubranych w s84 (najaktywniejszych). Co brawa nie jesteśmy jeszcze takie kozaki aby chodzić na epiki i niszczyć pozostałe klany ale jest dobrze
Polecam ludziom, którzy nie mają czas na OFFA, całkiem sensowny serwer.
Jako, że generuje duże zyski - będzie długo stał. Ma świetny online i to świadczy o jego poziomie.
No i się rozkręciliśmy. Po tym czasie mogę stwierdzić, że serwer naprawdę rewelacyjny. Panuje miła atmosfera wśród graczy. Nie jest łatwo się dorobić czegoś i nie jest łatwo o pozycję na serwerze. Pomijając te fakty mamy już ally, większość osób ubranych w s84 (najaktywniejszych). Co brawa nie jesteśmy jeszcze takie kozaki aby chodzić na epiki i niszczyć pozostałe klany ale jest dobrze
Jak tutaj grałem to tydzień nolife'u zajęło mi zrobienie vesper L seta + 6 + Masterwork + 1800, Dual S84 daggers + 10 + 300 i Jevelek +4, sprzęt to nie problem gorzej z epikami
No tak jak nam . CO prawda zakena robimy praktycznie codziennie, kolega już dorobił się 2-óch epików Antka i Frytke. Dajemy radę. Jak znajdzie się sposób na farmęto mozna powiedzieć, że chwila moment i jest siano
Kogo potrzeba?
Mamy 4 tanków DA / TK / PAL / SK więc ich nie brakuje. Potrzeba nam wszelkiej maści DD (dagger, łucznik) lub aktywnego bishopa.
Fortece i sprzedajcie KE albo ogarnijcie farmę adeny na clickerze SH w FOG
Gdyby coś to też zacząłem grać nick: Lasiczka.
Hej!
Zbieramy ekipę do wspólnej gry na serwerze
http://l2tales.comNa serwerze jest bardzo spory online jak na dzisiejsze czasy, w godzinach szczytu do 10k osób z czego około 2k to sklepiki. Botów praktycznie brak (kilka się zdarzy w cata).
Gra się przyjemnie, serwer postawiony na porządnym sprzęcie i mocnym łączu.
Tak więc wpadać do gry i pisać do
CL - Sankess
vCL - Darfest
xTeqx
Warland
Treox
lub na komunikator głosowy, lub też na forum.
Zagrajmy razem i zmiećmy ten serwer niszcząc zamki i fortece oraz pokażmy ile herosów potrafi być z polski.