Ekipa do Lineage 2 (High Five x20)

Hej!

Zbieramy ekipę do wspólnej gry na serwerze

http://l2tales.com

Na serwerze jest bardzo spory online jak na dzisiejsze czasy, w godzinach szczytu do 10k osób z czego około 2k to sklepiki. Botów praktycznie brak (kilka się zdarzy w cata).

Opis klanu - klik

Gra się przyjemnie, serwer postawiony na porządnym sprzęcie i mocnym łączu.

Tak więc wpadać do gry i pisać do

CL - Sankess

vCL - Darfest

xTeqx

Warland

Treox

lub na komunikator głosowy, lub też na forum.

Zagrajmy razem i zmiećmy ten serwer niszcząc zamki i fortece oraz pokażmy ile herosów potrafi być z polski.

Pograłbym ale rate powyżej x7 to dla mnie za dużo :/

Pograłbym ale rate powyżej x7 to dla mnie za dużo :/

Po bardzo długich poszukiwaniach ciężko o dobry serwer. Tutaj szybko się farmi lvl lecz ciężej jest z itemkami :) Ogólnie jesteśmy zadowoleni.

Juz zaczynam levelowac postac, odezwe sie :)

Po bardzo długich poszukiwaniach ciężko o dobry serwer. Tutaj szybko się farmi lvl lecz ciężej jest z itemkami Ogólnie jesteśmy zadowoleni.

Ok. Czekamy na cynk :). Nie musisz mieć mieć max lvl napisz tylko wieczorem do kogoś z nas :-) lub wejdź na komunikator.

Kronika bardzo dobra jak dla mnie,więc i ja dołączam do was :)

Odezwę się w grze nick Dexper

przyjmujecie bardzo nowych graczy xd ?

Kronika H5 więc rozumiem,że a-grade ewipunek można kupić w luxury shopie w Giran.za adene czy tam gemstony?Czy łatwo jest zdobyć s-grade,duże ceny?W ogóle jak wygląda ekonomia,max sety na serwerze to vesper czy elegia rządzi;]?

Z tego co przez chwilkę oblukałem to Vesper jest częstszą rzeczą którą pragną gracze.S grade znajduje się w GM shopie + buffer jest który posiada nawet chanty,lecz i tak wc trzeba będzie robić ; D S grade za ponad 1,2kkk stoi,ale jak by się we 2 gdzieś poszło to uskrobalibyśmy szybko jeżeli ktoś chętny teraz pograć to pm Dexper Low lvl

mam problem gdy sćiągnełem ich klienta i ten 2 plik "system" podmienilem go i odpalam l2 i wyskakuje mi jakiś dziwny błąd a gdy odpalam przed normalnego lunchera pisze że patchowanie jest już spóźnione czy coś w ty mstylu

przyjmujemy bardzo nowych graczy. Nie ma problemu :) każda ręka do grania się przyda :)

Każdy błąd pomogę Ci rozwiązać ale wbij na komunikator to pomogę Ci TeamViewerem.

Wejdz na skype

Dobra ku*#a, trzeba pograć trochę, dawno się nie pvp'owałem.

Kogo potrzebujecie? SH itp? (Czyste Nuki?) czy jakiegoś Tanka coś?

W sumie mogę grać wszystkim oprócz spoila

Mamy tanka i helera ale ich nigdy nie za wiele.

Ogólnie jak ogarniasz palka to możesz grać Palkiem :D

Jak nie to potrzebujemy SH xD

naprawiłem :)

ile serwer postoi ? jak bedzie dobra prognoza to wchodze , ale obawiam sie chlopaki ze moze byc roznie jesli traktujemy ten serwer jako fun na miesiac to piszcie z gory bo nie wiem na co sie szykowac

Jak ktoś szuka healera do expienia (low level) to pisać Grzonnas.

naprawiłem

Podaj nick w grze :) lub pisz do mnie "Sankess

ile serwer postoi ? jak bedzie dobra prognoza to wchodze , ale obawiam sie chlopaki ze moze byc roznie jesli traktujemy ten serwer jako fun na miesiac to piszcie z gory bo nie wiem na co sie szykowac

Jesteśmy starą ekipą. Zagrasz i gwarantuje, że nie pożałujesz jak wejdziesz w nasz klimat.

PS. Chłopaki i kobiety :-)

bo serwery x20 bierze na poważnie troszkę powagi zachowujecie się jakbyście nigy nie grali na prywatnych serwerach. Przede wszystkim jeżeli chce się pograć dłużej to szukamy serwera do ma 10x raty i jedynymi serwerami które mi przychodzą do głowy to l2dex lub RPG CLUB a chyba od 1.12.13 startuje l2extrem też całkiem fajny serwer. Resztę serwerów możecie tylko uważać za tymczasowe i max na miesiąc a ogólnie to polecam globala.