Witam
Poszukuję ludzi do gry League of Legends. Problem polega na tym że na serwerze WEST z tego względu postanowiłem tu napisać.
Coś o sobie:No to mam 19 lat , i zaczęłem grać w tę grę (oczywiście z przerwami) jeszcze przed podziałem serwera na EAST i WEST więc nie będę pisałem ile (żeby nie skłamać) bo nie wiem.
W każdym bądź razie na WEST posiadam konto 30 lvl bardziej nastawiony jestem na postacie AP czyli wiadomo coś w gust ahri czy veigar zazwyczaj chodzę Mid. Poszukuję ludzi na rankedy (później może jakaś liga AP jak da radę) którzy myślą jak grają i potrafią współpracować. Nie muszą mieć już lvla 30 (aczkolwiek przydałby się lvl przynajmniej zbliżony juz bardziej do 30). Do gry raczej zaoferowałbym kanał na TeamSpeak'u 3. ;]
Co do mojego konta : jest to moje 3 konto (pisalem wcześniej że grałem z przerwami) także proszę się nie pytać czy wogóle mam pojęcie o grze , wszystko wyjdzie podczas wspólnego grania ;]
Chętne osoby do sklejenia czegoś prosiłbym o dodanie mnie na lolu i napisanie: (ewentualnie też można tutaj , też napewno będę zaglądał)
-nick (nazwa summonera)
-wieku
-stazu
-no i oczywiście gdzie najlepiej tej osobie się gra. (czyli konkret top/mid i czy ad adcarry)