Ekipa do LoLa na YT:)

No cóż szukam teamu do nagrywania filmików z LoLa na YT:)

Warunki dobrej spowie...yyy znaczy gry:D

-Mikrofon

-Głos(nie musi być po mutacji.Wręcz przeciwnie najlepiej żeby były to osoby 10-12 lat.

-Konto od 1 lvl.

-Skype.

-Czas.

-Poczucie humoru.

Gramy 4F więc widzicie.

Edit:Verenko i Curenor wchodzicie.

GRAMY TAK:Ja, Verenko, Yagami i Teema

Przepraszam was bardzo.Ja dziś nie zagram.Będę grał jutro dziś nie zagram z powodu mojego słabego neta przez co patch się nie pobierze.Przepraszam was.

A mógłby być 6 lvl ;D? I nwm czy sie nadaje, każdy mówi ze mam glos jak jakis zjarany dzieciak mam 13 lat ;/ Mozemy pogadac na skype : witek0208

JA CHCE! :D

A nie moze byc 30 lvl??

Ja mogę akurat mam nowe konto z 4-5 lvlem i mam 14 lat.:D Poczucie humoru owszem mam :P Jak by co to mój nick Etren w grze na skype DaniooPL14

Ja taki pro nie jestem ale chciałbym z wami zagrac..Bo tak samemu lipnie

O a na jakim serwie gramy ?? :) bo ja gram na West

Najlepiej 10-12 lat ? :D Co to, domowe przedszkole, czy informatyka w podstawówce ? :D

Dooobra, wybaczcie... ALE JA CHCIAŁEM NAGRAĆ Z WAMI, A MAM 20 LAT ! CO ZA LIPA.... : (

Ale z tym domowym przedszkolem do mnie rozwaliłeś xDDDD.Nie wiem czemu tak napisałem może dlatego ze opiekuje się kotem sąsiadki xDDD.Wybaczcie za to głupstwo ale wczoroaj przez sierściucha nie spałem xD.

Ja z checia nick:Falini już nagrałem jedną gre więc chyba się nadam : )

ja też mógłbym się zgłosić

Widzę, że macie jeszcze 1 slot do full teamu więc chętnie się dołączę.

team na yt, dzieci 10-12 lat? ja sie pytam co to krwa jest, ty chcesz miec powaznych ludzi, czy po prostu gra z 10-12 latkami cie fascynuje?

A ja nadal czekam na iva (Falini)

Asterek - On po prostu chce robić nabite a nie poważnie grać, bynajmniej takie są moje założenia..

No cóż szukam teamu do nagrywania filmików z LoLa na YT:)

Warunki dobrej spowie...yyy znaczy gry:D

-Mikrofon

-Głos(nie musi być po mutacji.Wręcz przeciwnie najlepiej żeby były to osoby 10-12 lat.

-Konto od 1 lvl.

-Skype.

-Czas.

-Poczucie humoru.

Gramy 4F więc widzicie.

Edit:Verenko i Curenor wchodzicie.

GRAMY TAK:Ja, Verenko, Yagami i Teema

Przepraszam was bardzo.Ja dziś nie zagram.Będę grał jutro dziś nie zagram z powodu mojego słabego neta przez co patch się nie pobierze.Przepraszam was.