Szukam ekipy do LoLa ;p
Mam 12 lat więc wszyscy który nie chcą grać z tak zwanym dzieciakiem to nawet nie piszcie choć wiem że spam i tak będzie.....
w trakcie mutacji .
Szukam ekipy do LoLa ;p
Mam 12 lat więc wszyscy który nie chcą grać z tak zwanym dzieciakiem to nawet nie piszcie choć wiem że spam i tak będzie.....
w trakcie mutacji .
Jak zwykle bez serwera..
Hmm jakbyś był inteligentem i zauważył że nie podany serwer serwer to byś się może domyślił że autorowi jest to obojętne?
Jeśli nie bluzgasz, nie grasz dla własnej korzyści, a współpracujesz, potrafisz przyjąć krytykę i pogodzić się, że nie zawsze jest się tym najlepszym, to właściwie nie mam nic przeciwko wspólnej grze. Oczywiście od reszty zespołu także bym tego wymagał.
A i bierz poprawkę na to, że jestem raczej niedzielnym graczem, więc raczej byłbym w takiej rezerwie.
Ze swojej strony oferuję miłą atmosferę i właściwie to, czego od Ciebie wymagam, więc myślę, że jest to sprawiedliwa, choć raczej nieformalna umowa.
Mogę się przyłączyć, w LoL gram od niedawna.
Potrafię się dostosować do warunków. Rzucam sucharami, które i tak są śmieszne, jak również z leksza czarnym humorem.
Też mogę pograć.
Jezeli bylby to serwer Eu west moglbym pograc od czasu do czasu (2'gie konto, nordic east 30 lvl i prawie 400 wygranych)
@edit
Jezeli chodzi o komunikacje proponuje ts3, skype itp nie urzywam do komunikacji w grach.
Jak zwykle zofftopuje, ale u kolegi z góry "urzywam", arz bije po oczach.
też chętnie zagram polecam na us.
Myślę, że serwer EU West byłby najlepszym wyborem - pasowałoby to VolVic2000, poza tym opóźnienia na tym serwerze są nieznaczne, w przeciwieństwie do amerykańskiej wersji.
Jak zwykle zofftopuje, ale u kolegi z góry "urzywam", arz bije po oczach.
Ja jak zwykle odpisze, mam w du*** twoje zdanie, pozostaw to dla siebie. Dziekuje dobranoc.
Szukam ekipy do LoLa ;p
w trakcie mutacji .