Ekipa do Lola

Witam, jak sam temat wskazuję poszukuję kilku ludzi, a dokładnie 3 do tego aby pograć w lola na Eu East. Te wszystkie ruski i randomy zaczynają mnie po prostu irytować więc poto ten temat.

Nie muszą to być 30lvl'e z jakimś pro ELO, gdyż sam 30 nie mam z tego powodu, że mam nowe konto(ale mniejsza z tym) chodzi po prostu o ludzi którym gra sprawia jakiś fun a nie, komuś gra nie pójdzie nie ten dzień czy coś i od razu flame, foch i bóg wie jeszcze co.

Ludzi zainteresowanych prosił bym o kontakt w poście bądź na GG.

Słuchaj ja mogę grać na EU west tak szpil albo dwa dziennie, ale bez mikro bo niezbyt działa a raczej łapie w UJ szumów więc nie jest to miłe dla ucha. Chętny?

Zapomniałem dodać że na east ;< już poprawione

Ja również mogę pograć, mikro mam.

LvL: 22.

East/West?

Jak co nick w grze: Shmirelki

Ja na Eu East.

To jeszcze jak byś jakiś nick dał czy gg xd.

Witam, jak sam temat wskazuję poszukuję kilku ludzi, a dokładnie 3 do tego aby pograć w lola na Eu East. Te wszystkie ruski i randomy zaczynają mnie po prostu irytować więc poto ten temat.

Nie muszą to być 30lvl'e z jakimś pro ELO, gdyż sam 30 nie mam z tego powodu, że mam nowe konto(ale mniejsza z tym) chodzi po prostu o ludzi którym gra sprawia jakiś fun a nie, komuś gra nie pójdzie nie ten dzień czy coś i od razu flame, foch i bóg wie jeszcze co.

Ludzi zainteresowanych prosił bym o kontakt w poście bądź na GG.