Ekipa do luznego grania GW2

Witam grałem w gw2 parę miechów temu i postanowiłem wrócić do gry wcześniej grałem rangerem (60lvl) teraz zastanawiam się czy kontuonowac przygodę ta postacią czy robić jakaś inna. Do tygodnia/dwóch zakupie dodatek. Ts3 aktywny jestem w grze godzinach wieczornych pracuje od 6 do 16 codziennie.

Witam grałem w gw2 parę miechów temu i postanowiłem wrócić do gry wcześniej grałem rangerem (60lvl) teraz zastanawiam się czy kontuonowac przygodę ta postacią czy robić jakaś inna. Do tygodnia/dwóch zakupie dodatek. Ts3 aktywny jestem w grze godzinach wieczornych pracuje od 6 do 16 codziennie.

Arahmitz.2196

Ew steam

shr (awatar z Murdockiem z gorillaz w niemieckim mundurze)

poszlo zaproszenie w grze oraz na steamie. Ktoś jeszcze chętny ?

Dalej temat aktywny. Jakas gildi co mnie przygarnie ? :)

Up

Gram 31 lvl Necro TS3 Aktywny

Od 3 dni próbuje znaleźć gildie, z tego co wiem jest jedna Polska gildia, ale tam trzeba pisać podania rozpisywać się no i przestrzegać zasad moralności i etyki politycznej, podziękuje za taką gildie, a tak poważnie, jeśli chodzi o gildię to zostało tylko stworzenie własnej, widziałem mnóstwo Polaków biegających na low lvlach bez gildii. Chętnie dołącze jeśli będziesz miał zamiar coś takiego stworzyć (ewentualnie sam stworzę a ludzie zawsze się znajdą) :)

Wlasnie wiem, nie interesuje mnie zabawa w czytanie historii gildii i rozpisywanie sie podczas rekrutacji bo w koncu chcemy tylko pograc w gre :)

Moge sie wziac za zalozenie wspolnej gildii itp lecz niestety nie podejme sie bycia liderem.

Liderem musiał by zostać ktoś doświadczony, ja niestety tez jestem noobem w GW2, gildie można założyć zawsze, a napewno jakaś ogarnięta osoba się znajdzie która ją poprowadzi :)

witam,chetnie sie dolacze do grupy ^^ jako ze dawno nie gralem w GW2. a chetnie zagram z kims. mam Warriora oraz Elementaliste na 80lvlu :) kontakt w grze Akael.4283 ewentualnie gg 6562971. w razie cos posiadam wlasny server TS3 aby sie zgadac jezeli trzeba.

Bardzo fajnie jak byś mógł podesłać dane Ts3 tutaj bądź na PW? Ja dziś idę do pracy 14 do 22 więc raczej dziś nie pogram.

TS3 podałem Tobie oraz podam każdemu kto jest zainteresowany :) proszę tylko o PW. bądź wiadomość na gg.

Gildia stoi wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy i poznawania GW2 od podstaw :)