Witam chce stworzyć ekipy do Mabinogi Hereos Kto chce pisać w temacie
Ekipa do Mabinogi Hereos
Mabinogi Heros = Vindictus. Z tego co wiem wbicie na amerykański serwer jest już niemożliwe (a nawet jeśli to lagi są masakryczne). Na jakim więc chcesz grać?
na CN wersji Nie ma bloków IP gra się miło
Hoo Mabinogi Heroes ?A co z rejestracja?(Kssn).Dobra jak zrobisz mi konto to moge grać jutro rano XD
Zrobie ci konto jak chcesz pISZ Na pw :_)
jestem chetny jedynie powiedz jaki serwer
Przydało by się z angielszczenie panowie,jak mam grać w krzaczkach
nie wiem Powiedzmy tak ten pierwszy
Mabinogi Heros = Vindictus. Z tego co wiem wbicie na amerykański serwer jest już niemożliwe (a nawet jeśli to lagi są masakryczne). Na jakim więc chcesz grać?
Przeciez teraz nie ma problemow z IP wystarczy miec proxy ktore zmienia sie co 12 godzin i 0 DC Radzę grać na USA West mamy gildię, chętnie oferujemy pomoc . Nazwa gildi to Swiry.
Jak coś to mogę się pisać ale jeśli do końca tygodnia nie będzie zangielszczenia to niestety dam sobie spokój, nie da się grać z krzakami:(. Jak coś mam 15lvl na drugim od góry serwerze w pierwszym rzędzie, ale jeśli będę w mniejszości to dam rady zmienić serwer.
Zobaczymy w niedziele.
Witam grałem na Amerykańskim wbijłem 39lvl lannem wiec trochę wiem . Mogę zagrać obojętnie który serwer Pw lub gg 6365654
Przeciez teraz nie ma problemow z IP wystarczy miec proxy ktore zmienia sie co 12 godzin i 0 DC Radzę grać na USA West mamy gildię, chętnie oferujemy pomoc . Nazwa gildi to Swiry.
Pomógł byś łopatologicznie... bo juz próbowałem odpalić kilka razy i nic... chyba coś robie źle, a od dawna chciałem w to zagrać.
mój nick MistrzPL mam 12 lev pomimo krzaczkow na wyczucie lece ale jak nie bedzie zangielszczenie to dam sobie spokoj ...
na servie chyba jakim cchesz mozesz grac ta sama postacia -.-"
ale ja gram przewaznie 1 tabela 2 lub 2 tabela/kolumna 2
Ja gram na 2 servie w 1 kolumnie "Kravel" zangielszczenie działa więc trochę program, więc jak coś to piszcie w grze.
Prosiłbym o link do zangielszczenia
Ok ja tez gram drugi serwer pierwsza kolumna moj nick PolskiKill wiec piszcie jak wbijecie
Można się dołączyć ? właśnie ściągam klienta... będzie za jakieś 20 min.
Tak w ogóle macie jakieś doświadczenie z Vindi ?;> ja ogarniam Evie pod Scythe (kosa).
ja gram 2 kolumna 2 server mam 2-swords na 13 i podajże Fiona z tarczą i mieczem na 15 (według mnie lepsza klasa) ale jak wyjdzie nowa postaćten wielki ^^ to zagram na tym 1 kolumna 2 server i bede nim gral chyba ze mi sie nie spodoba to wroce do Fiony
ps; moj nick w grze MistrzPL lub KozakPL
No to i ja się piszę Mam niewielkie doświadczenie z tą grą, bo na US wbiłem 13lvl, ale grałem w dość sporą liczbę MMO. Gdzie można znaleźć zangielszczenie?
Ja mam taki problem ze po wejściu do gry po 5 minutach wyskakuje komunikat "Unautharized program detecd. You will be removed from the game" A potem drugi komunikat Response from server delayed, i dc. Nie wiem co zrobić. Prosze o pomoc.