Ekipa do Mabinogi

Witam

Poszukuję ekipy do Mabinogi ( Jeśli graliście w Mabinogi Eu - nawet nie porównujcie tego do NA, częste eventy, update , nie to co na martwym mabinogi EU )

Ciężko opisać Mabinogi- możemy robić wszystko - Tworzyć przedmioty którymi potem będziemy walczyć- przechodzić dungedony oraz zabijać Bossy lub po prostu zbierać jaja, doić krowy, ścinać zboże z którego upieczemy potem jedzonko ^_^.

Gra ma wiele możliwości, możemy wykonywać questy kiedy tylko chcemy, możemy wybrać się w podróż po świecie zwiedzając epickie lokacje- zdobywając zarazem exploration expa.

Gra ma ciekawą fabułe - Generacje które wprowadzają epicki wątek.

Gra jest w pełni 3D z mangową grafiką.

W grze nie walczymy klikając na moba i patrząc jak postać bije - można powiedzieć że akcje są turowe ( ale to sobie już na filmikach zobaczycie )

Filmiki znajdziecie na youtube- chętni pisać HERE!

Link do rejestracji i downloadu - http://mabinogi.nexon.net/

Mógłbym coś zdziałać. Oczywiście gdy zgłosi się więcej osób : )

Własnie ściągam. Powiem szczerze,ze nigdy nie grałem w ta grę. Ściągnę , może zatrzymam się na dłużej przy tym tytule ,bo własnie czegoś takiego szukałem ;)

Ja chętnie zagram jak coś GG 7338809 ;) Pisz

Ludzie świetnie - mamy akórat ludzi ^_^

Podajcie mi swoje Nicki pododaje was- na razie jakiś kontakt trzeba ustalić (mam już 1 numer gg ) reszta niech też poda gg lób skype

Czytam sobie u kolegi na górze post i myśle : "odpuszcze mu akÓrat", ale czytając dalej nie dałem rady i wytkne Ci jeszcze "lób". Co do Mabinogi to ściągnąłem i nie mogłem zrobić postaci. Potrzeba była jakaś magiczna karta. Odpuściłem sobie.

On nie zna podstaw ortografii Nie grajcie z nim :P

On nie zna podstaw ortografii Nie grajcie z nim

Prawda akÓrat jakoś nie mogę zapamiętać ale nvm - a lÓb jakoś mi wypadlo (wyżej jest napisane dobrze ,nie?

Prawdą jest również iż jestem kidem- tak więc muszę grać z innymi kidami ^_^

Witam

Poszukuję ekipy do Mabinogi ( Jeśli graliście w Mabinogi Eu - nawet nie porównujcie tego do NA, częste eventy, update , nie to co na martwym mabinogi EU )

Ciężko opisać Mabinogi- możemy robić wszystko - Tworzyć przedmioty którymi potem będziemy walczyć- przechodzić dungedony oraz zabijać Bossy lub po prostu zbierać jaja, doić krowy, ścinać zboże z którego upieczemy potem jedzonko ^_^.

Gra ma wiele możliwości, możemy wykonywać questy kiedy tylko chcemy, możemy wybrać się w podróż po świecie zwiedzając epickie lokacje- zdobywając zarazem exploration expa.

Gra ma ciekawą fabułe - Generacje które wprowadzają epicki wątek.

Gra jest w pełni 3D z mangową grafiką.

W grze nie walczymy klikając na moba i patrząc jak postać bije - można powiedzieć że akcje są turowe ( ale to sobie już na filmikach zobaczycie )

Filmiki znajdziecie na youtube- chętni pisać HERE!

Link do rejestracji i downloadu - http://mabinogi.nexon.net/