Ekipa do Marvel Heroes

Witam szukam ludzi lub klanu do wspolnej gry w Marvel heroes wczoraj zaczalem swoja przygode i gra naprawde mocno mnie wciagnela a wiadomi ze z grupa zawsze przyjemniej sie gra :)

Jak beda chetni to postaram sie ogarnac ts3

Preferuje graczy w wieku 20+ gdyz sam mam 26 lat wiec licze na dojrzalych towarzyszy

Proponuje naszą supergrupę:

Polska Grupa Operacyjna

http://www.pgo-mh.freefora.pl/

Team speak mamy.

W SG jest więkość Polaków grających w tą grę. Osoby w różnym wieku (wydaje mi się, że raczej większość >20).

Chętnie pomagamy nowym, mamy co środę raidy. Ostatnio w grze mało się dzieje, dlatego trochę mniejsza aktywność a pomimo to średnio online jest ok 15-20 graczy w grupie.

Ja gram prawie codziennie wieczorem (od pół godziny do 1,5 :P między 20-22) możesz się do mnie odezwać albo zgłosić na forum

Dzis okolo 19 wracam z pracy to wbije na TS. Mowie od razu ze jestem zielony w tej grze i przydalaby mi sie pomoc w wyjasnieniu gry gdyz nie wiem paru rzeczy.

Podaj mi nick jaki bedziesz mial na ts to sie odezwe wieczorem. Podanie zloze wieczorem :)

Dołączę do was jutro jeśli można =)

Najlepiej zgłaszać się na forum. Ja nie mam oficera w grupie to nie mogę dodawać.

Wydaje mi się, że każdy jest mile widziany :)

Ja osobiście na tsie nie siedzę ale zazwyczaj ktoś tam jest (jak wyjdzie Danger room to myślę, że dużo osób, które robią sobie przerwę teraz wróci do aktywnego grania)

Witam szukam ludzi lub klanu do wspolnej gry w Marvel heroes wczoraj zaczalem swoja przygode i gra naprawde mocno mnie wciagnela a wiadomi ze z grupa zawsze przyjemniej sie gra :)

Jak beda chetni to postaram sie ogarnac ts3

Preferuje graczy w wieku 20+ gdyz sam mam 26 lat wiec licze na dojrzalych towarzyszy